"Gerçekten" haber verir 12 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

30 yaşından sonra uslandı

FUTBOL kamuoyunda son günlerde adından sıkça bahsedilen ve gösterdiği performansla A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Yusuf Şimşek, Bursaspor forması altında bir yandan futbolunu daha da geliştirmek için çabalarken, diğer yandan gençlere örnek olmaya çalışıyor.

Geçen yıl Denizlispor'da çok iyi bir sezon geçiren, bu yıl transfer olduğu Bursaspor'da son 3 maçta sergilediği oyunla Türk futbol kamuoyunun beğenisini kazanan Yusuf Şimşek, yaptığı açıklamada, başarısının altında yatan sırrın, futbolu daha fazla düşünmek ve çok çalışmak olduğunu söyledi.

Sezon öncesi bir hazırlık maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza aldığını ve ilk 3 maçta oynayamadığını anımsatan deneyimli futbolcu, bu ayrılığın kendisini ateşlediğini, Kayserispor, Kocaelispor ve Galatasaray maçlarında, futbol özleminin de verdiği ivmeyle daha arzulu oynadığını vurguladı. Yusuf Şimşek, başarılı futbolunun nedeninin sadece ''tecrübe'' ile açıklanamayacağına işaret ederek, ''Futbolun gerçek işim olduğunu 30 yaşından sonra anlamaya başladım. Artık daha çok çalışıyorum, kafamı futbola daha çok veriyorum. Bunun yanında düzgün yaşıyorum, özel yaşamıma dikkat ediyorum''dedi.

Takım olarak çok iyi çalıştıklarını, arkadaşlığın, dostluğun, sevgi ve saygının üst düzeyde olduğunu belirten Şimşek, ''Bu da zaten sonuçlara yansıyor. 6 maçta 5 galibiyet almamızın sırrı bu. Bu başarıda yönetim, futbolcular, teknik heyet kadar masöründen malzemecisine, aşçısından idari birimlerde çalışanlara kadar herkesin payı var. Biz gerçekten çok iyi bir ekip olmayı başardık'' diye konuştu.

''Genç futbolcularla aran çok iyi. Bu diyaloğu nasıl sağladın'' yönündeki soru üzerine de Yusuf Şimşek, şunları söyledi: ''Gençler bana saygıyla yaklaşıyor, ben de onlara sevgiyle. Geçen sezon Denizlispor'da da böyle bir arkadaşlık yakalamıştık. Ben futbolun gerçek işim olduğunu 30 yaşımdan sonra anladım. Bursaspor'da da genç arkadaşlarıma futbolun gerçek işleri olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Onlar tecrübelerimizden faydalanmak istiyor. Saygıda kusur etmiyorlar. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor.''

12.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrasya'yı dünya izleyecek

  MARATON BU YIL SULTANAHMET'TE SONA ERECEK

  30 yaşından sonra uslandı

  Trabzon zor yenilir

  Denizli geldi, idmanlar neşe içinde geçiyor

  Hentbolda Üsküdar Belediyesi Hırvat Lokomotiva'yı ağırlıyor

  Fenerbahçe'de sakat futbolcular düzeliyor

  Olimpiyat şampiyonları ödüllerini alıyor

  Milan'da futbolcu ile ilgili kararı doktor veriyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır