"Gerçekten" haber verir 02 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Herkes inancını yaşayabilmeli

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, kimsenin inancından dolayı horlanmadığı herkesin inandığı gibi yaşayabileceği özgür bir Türkiye istediklerini ifade etti. Soylu, “Gelin, Türkiye’nin tarımına el atın, vergi sistemini düzeltin, ülkemi terörden kurtarın, yeni bir anayasa oluşturun” diye konuştu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, kimsenin inancından dolayı horlanmadığı herkesin inandığı gibi yaşayabileceği özgür bir Türkiye istediklerini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan Gemlik Terminali’nin açılışına DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, DP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, DP Bursa merkez ve ilçeleri belediye başkan adayları ve partinin il ve ilçe yöneticileri katıldı. Soylu, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye’de sevgi barış ve kardeşlik aileleri oluşturacağız. Türkiye çaresiz ve yalnız değil. Kırat kimsenin önünde eğilmeyecek ve yapılanların hesabını bir bir vatandaşın adına soracak’’ dedi.

“DP, HALKIN PARTİSİ”

Türkiye’nin AKP Hükümeti döneminde 6,5 yılını kaybettiğini dile getiren Soylu, eğitimden, sağlık sektörüne kadar bir çok alanda başarısız politikalar izlendiğini ifade etti. Soylu, şunları söyledi:

“Kaybedilen 6,5 yıla yanıyorum. Yapamadılar, beceremediler, Türkiye’yi büyük ve güçlü hale getiremediler. Gelin, Türkiye’nin tarımına el atın, vergi sistemini düzeltin, ülkemi terörden kurtarın, yeni bir Anayasa oluşturun. Millet yapılanları unutmayacak ve 29 Mart'ta, onları sandığın dibine çakacak. Her yere gittim, Ankara’da siyaset yapmadım ben, milletin içinde siyaset yaptım. Fildişi kulelerde siyaset yapmadım, çünkü bu parti, halkın partisidir. Milletin dışında başka hiçbir gücün önünde eğilmeyen bir siyasî partinin adı.”

DP Lideri Soylu, kimsenin inancından dolayı horlanmadığı herkesin inandığı gibi yaşayabileceği özgür bir Türkiye istediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Türkiye’nin ufkunu şekillendirmek ve kaderini belirlemek için yola çıktıklarını söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan 29 Mart’ta kurtulacağını savunan Başkan Şahin, çalışmalarını kavgayla değil sevgiyle sürdürdüklerini ve demokrasiden başka bir düşünceleri olmadığını bildirdi. Başkan Şahin, Bursa’nın vizyonunu değiştirdiğini ifade ederek, “Yaptığım çalışmalardan dolayı Bursa’da benim adım Hizmet Şahin olarak anılmaktadır” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut ise 10 yıldır Gemlik’te Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “Sadece son 5 yılda yaptıklarım daha önceki belediye başkanları döneminde alınan hizmetlerin 5 katıdır. Biz, Gemlik’te alnımızın akıyla göreve geldik. Yine alnımızın akıyla görevi teslim edeceğiz. Bizim yapmak istediğimiz bir çok projeyi çalışmalarımızı kıskananlar engelledi” dedi.

Gemlik Terminali, 6 adet şehirler arası otobüs peronu, 8 adet belde ve köy minibüs peronu, ihtiyaca yönelik ileride kullanılabilecek ek peronlar, bilet satış birimleri, idarî ve ticarî yapılar, müşteri otoparkları ve 5 bin m2 yeşil alana sahip.

02.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kriz tedbirleri masaya geliyor

  KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

  Alım gücü düştü, fiyatlar geriledi

  Et Balık’tan besiciye müjde

  Dış ticareti İstanbul sırtladı

  Yalçıntaş yeniden İTO Başkanı

  Aday listeleri kesinleşti

  Reformlarda uzlaşılırsa güzel olur

  Herkes inancını yaşayabilmeli

  Bataklık kurutulsun, darbeciler yargılansın

  İngiltere, Trabzon ile ortak yatırım istiyor

  28 Şubat’ın sahte şeyhi uyuşturucudan tutuklandı

  KAR, KÖYLERE GEÇİT VERMİYOR

  KPDS'ye başvurular bugün başlıyor

  2009, doğalgazda güvenlik yılı

  Kitap fuarı kriz dinlemedi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır