"Gerçekten" haber verir 02 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Kitap fuarı kriz dinlemedi

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 7. Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluştu.

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Bursa 7. Kitap Fuarı’ ile ‘Bursa Eğitim Fuarı’ her yaştan Bursalı'nın yoğun ilgisi ile açıldı. Ekonomik kriz dolayısıyla durgun geçeceği sanılan fuarlar, ilk günden Bursalıların akınına uğradı.

Bursa Kitap Fuarı’nı 2007 yılında 198 bin kişi ziyaret ederken, bu rakam 2008’de 223 bin’e çıkmıştı. Her geçen yıl büyüyerek devam eden Bursa Kitap Fuarı, 7.sinde ise bu rakamı daha da yukarılara taşımayı hedefliyor. Kitap Fuarı, bu yıl TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi desteği ile 28 Şubat - 4 Mart 2009 tarihleri arasında hazırlanan Bursa 5. Yurtiçi - Yurtdışı Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak açıldı.

Yaklaşık 200 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Bursa 7. Kitap Fuarı’nda aynı zamanda söyleşi, panel, şiir dinletisi ve okuma saati gibi 90 kültür ve edebiyat faaliyetinde 350 yazar, san'atçı, bilim adamı, gazeteci ve politikacı konuşmacı olarak yer alacak. Aynı zamanda Bursa Kitap Fuarı kapsamında yaklaşık 600 yazar okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalama fırsatı bulacak.

Yeni Asya Neşriyat yayınları da B-201 No’lu bölümde satışa sunuldu. Bölüm görevlileri, özellikle yeni tanzimli Risâle-i Nur Külliyatına büyük ilgi olduğunu belirttiler, Ayrıca Yeni Asya Neşriyat Pazarlama Müdürü Faik Altun ile gazete miz Abone ve Dağtım Müdürü Saim Çelenli de fuar açılışında hazır bulundular.

Girişin ücretsiz olduğu Bursa 7. Kitap, 28 Şubat-7 Mart 2009 tarihlerinde, 11.00- 20.00 saatleri arasında, 8 Mart 2009 Pazar günü ise 11.00- 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HÜSEYİN HİÇDURMAZ

02.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kriz tedbirleri masaya geliyor

  KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

  Alım gücü düştü, fiyatlar geriledi

  Et Balık’tan besiciye müjde

  Dış ticareti İstanbul sırtladı

  Yalçıntaş yeniden İTO Başkanı

  Aday listeleri kesinleşti

  Reformlarda uzlaşılırsa güzel olur

  Herkes inancını yaşayabilmeli

  Bataklık kurutulsun, darbeciler yargılansın

  İngiltere, Trabzon ile ortak yatırım istiyor

  28 Şubat’ın sahte şeyhi uyuşturucudan tutuklandı

  KAR, KÖYLERE GEÇİT VERMİYOR

  KPDS'ye başvurular bugün başlıyor

  2009, doğalgazda güvenlik yılı

  Kitap fuarı kriz dinlemedi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır