"Gerçekten" haber verir 02 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Kriz tedbirleri masaya geliyor

Hükümet, işçi ve işveren temsilcileri, küresel ekonomik krizin etkilerine karşı alınabilecek tedbirleri görüşmek üzere bir kez daha bir araya gelecek. Bu çerçevede, çalışmalara esas oluşturmak üzere bakanlık bürokratları ile Türk-İş, Hak-İş, DİSK ve TİSK uzmanları Üçlü Danışma Alt Kurul Toplantısında bir araya geldi.

Kriz tedbirleri masaya yatırılacak

Hükümet, işçi ve işveren temsilcileri, küresel ekonomik krizin etkilerine karşı alınabilecek tedbirleri görüşmek üzere bir kez daha bir araya gelecek. Temsilcilerin, Üçlü Danışma Kurulu Toplantısı’nda 4 Martta bir araya gelmesi bekleniyor. Alınan bilgiye göre, hükümet, işçi ve işveren konfederasyonları, ekonomik krizin etkilerine karşı kısa çalışma ödeneği düzenlemesinin ardından atılabilecek diğer adımlarla ilgili temaslarını sürdürüyor. Bu çerçevede, çalışmalara esas oluşturmak üzere bakanlık bürokratları ile Türk-İş, Hak-İş, DİSK ve TİSK uzmanları Üçlü Danışma Alt Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi. İŞKUR Genel Müdürü Namık Ata başkanlığındaki toplantıda, kısa çalışma ödeneğinin de bulunduğu yasal düzenleme hakkında taraflara bilgi verildi. İşçi ve işveren temsilcileri, yasa taslağında Üçlü Danışma Kurulu’nda görüşülmeyen kimi düzenlemelere yer verilmesini eleştirdi. İşçi ve işveren konfederasyonları, alt kurul toplantısında, Üçlü Danışma Kurulu’nda değerlendirilmek üzere üçer teklif sundu. Uzmanlar düzeyinde gerçekleştirilen Üçlü Danışma Alt Kurul Toplantısı’nda ortaya konulan teklifler, başkanlar düzeyinde gerçekleştirilecek Üçlü Danışma Kurulu’na sunulacak.

02.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kriz tedbirleri masaya geliyor

  KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

  Alım gücü düştü, fiyatlar geriledi

  Et Balık’tan besiciye müjde

  Dış ticareti İstanbul sırtladı

  Yalçıntaş yeniden İTO Başkanı

  Aday listeleri kesinleşti

  Reformlarda uzlaşılırsa güzel olur

  Herkes inancını yaşayabilmeli

  Bataklık kurutulsun, darbeciler yargılansın

  İngiltere, Trabzon ile ortak yatırım istiyor

  28 Şubat’ın sahte şeyhi uyuşturucudan tutuklandı

  KAR, KÖYLERE GEÇİT VERMİYOR

  KPDS'ye başvurular bugün başlıyor

  2009, doğalgazda güvenlik yılı

  Kitap fuarı kriz dinlemedi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır