"Gerçekten" haber verir 09 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Ahlâklı siyaset, ahlâklı ekonomi

Seçim gezileri turunda 20 ili geride bırakan Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Rize’nin Çayeli ilçesinde halka seslenerek, ahlâklı siyaset ve ahlâklı ekonomi için Demokrat Parti’ye destek istedi.

Ahlâklı siyaset, ahlâklı ekonomi

TÜRKİYE turuna çıkan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Rize’nin, Çayeli İlçesi’nde binlerce vatandaşa seslenerek, ahlâklı siyaset ve ahlâklı ekonomi için DP’ye destek istedi.

Seçim gezileri kapsamında Türkiye turuna çıkan DP lideri Süleyman Soylu, yirmi ili geride bıraktı. Karadeniz Bölgesi’nde halkla bir araya gelen Süleyman Soylu, çay diyarı Rize’den, AKP ve CHP’ye, “Kavgayı bırakın” mesajı gönderdi. DP lideri Soylu, Rize’nin, Çayeli İlçesi’nde binlerce vatandaşa seslenerek, ahlâklı siyaset ve ahlâklı ekonomi için DP’ye destek istedi. Vatandaşın sorunları çığ gibi artarken, Türkiye’nin altı buçuk yıldır, AKP, CHP kavgasına sahne olduğunu belirten DP lideri, “Siz kavga yaparken, vatandaş kan ağlıyor. Bu ülkede, işsizlik iki katına çıkmış her üniversiteyi bitiren iki gençten biri işsiz. Milletin mal varlıklarını cebinden alıp, yandaşlarınıza dağıtıyorsunuz” diye konuştu.

Millî iradenin sonuna kadar hakim olduğu lider bir ülke meydana getireceklerini söyleyen Soylu, AKP ve CHP’ye ise şu sözlerle yüklendi:

“Türkiye’ye AKP sistem zafiyeti oluşturdu. Baykal’ın ise hiç çay bahçesi içinde villası olduğunu duydunuz mu? Türkiye’de hayvan, çay, şeker ve uyuşturucu kaçakçılığı giderek artıyor. Bu kadar önemli konularda, hiçbir şey yapılmıyor. Türkiye, hukuk, dış politika ve siyasi rüşvet üzerinden yönetiliyor. Bunları ortadan kaldırmak için yollardayız.”

İŞÇİ BORÇ BATAĞINDA

AKP’nın uyguladığı kötü ekonomi politikaları sebebiyle, memur ve işinin borç batağına girdiğini vurgulayan Soylu, “İşçinin yüzde sekseni, memurun yüzde seksen biri borçlu. Çiftçi, mazot, gübre parası bulamıyor. Borçları nedeniyle, tarlalarını ipotek ediyorlar. Ama ümitsiz değilim. Onlar gibi, istismar siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyorum” dedi.

Soylu, çay üreticilerinin sorunlarına da değinerek, üreticilerinin hükümetin yaptıklarına sessiz kalması durumunda, fındık üreticilerinin durumuna düşeceklerini belirtti. Soylu, “Yapılanlara sessiz kalmayın, 29 Mart’ta, bu hükümete sarı kart gösterip uyarınızı yapın, ben de kırmızı kart gösterip, altı ay içinde AKP’nin ipliğini pazara çıkarayım” dedi.

Rize Belediye Başkan Adayı Doktor Zelkif Akgül’e vatandaşlardan destek isteyen Süleyman Soylu, Gündoğdu, Derepazarı, İyidere ve Çayeli İlçeleri’ni de ziyaret ederek, vatandaşları seçim otobüsünden selamladı.

09.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni anayasayı Kemalistler engelliyor

  Kapatma dâvâsı bitti, reformlar yine başlamadı

  Irak’ta intihar saldırısı: 28 ölü, 57 yaralı

  İran askerleri 2 Türk çocuğu vurdu

  İstanbul'da 15 araç kundaklandı

  Toprak ev çöktü: 4 kardeş öldü

  ‘Tarihin en büyük lideri Hz. Muhammed’

  Ahlâklı siyaset, ahlâklı ekonomi

  Emeklilerin 3/4’ü borçlu

  Elektrik tüketimindeki düşüş sürüyor

  Krize karşı ortak mücadele

  Diyarbakır’da Kürtçe mevlit okutuldu

  Şehit pilotlar için Ankara’da cenaze töreni

  Şahıslara değil, sisteme bağlıyız

  Eğitimde umut ışığı

  Başörtüsü de kadın hakkı

  Özgürce uçuyorlar

  Cep telefonları beynimizi pişiriyor

  Hipertansiyonlu sayısı artıyor

  Kalp hastalarına bahar rahatlığı

  Ağrı kesicilerde ülser tehlikesi

  Çocuklar arka koltuğa

  Tilki ve karacalar Uzungöl’ü sevdi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla