26 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Süper Kupa oynanacak mı?

STATÜ gereği Süper Lig şampiyonu ile Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan iki takımın Almanya'da TFF'nin belirleyeceği bir şehirde oynaması gereken Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayacağı belli olmamasına rağmen bilet fiyatları açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 2 Ağustos Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de oynanacağı açıklanan TFF Süper Kupa finalinin biletleri 27 Temmuz'da satışa çıkacak. Bilet fiyatları 20 ve 40 TL olarak belirlendi. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletlerinin 27 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00'da Biletix'in internet sitesinden ve İstanbul gişelerinden satışa çıkacağı açıklandı.

Bu yıl İspanya'da düzenlenen Barış Kupası'na ilk başta Fenerbahçe davet edilmişti, ancak Beşiktaş gitmek zorunda kaldı. Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele etmek zorunda kalması nedeniyle turnuvadan çıkarılmış ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağı için Beşiktaş davet edilmişti. Ancak, futbol federasyonu Süper Kupa'nın finalini önce Almanya'dan Türkiye'ye aldı. Ardından Beşiktaş'ın Barış Kupası'na gitmesiyle de tarih bulmakta sıkıntı yaşadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos Pazar günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacağı açıklanan karşılaşmanın bilet fiyatları açıklanmasına rağmen Beşiktaş'ın Barış Kupası'nda finale kalması halinde Süper Kupa maçı da tehlikeye girecek.

Barış Kupası'nda D Grubu'nda Fransa temsilcisi Olympique Lyon ve 29 Temmuz Çarşamba günü de Portekiz temsilcisi Porto ile karşılaşacak olan Beşiktaş gruptan çıkmayı garantilerse 31 Temmuz'da oynanacak olan yarı final ve 2 Ağustos'ta oynanacak olan final maçları için İspanya'da kalacağından 2 Ağustos'taki Süper Kupa Finali'nin oynanması da tehlikeye girecek.Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu üyesi Kenan Öner, daha önce yaptığı açıklamada, iki kupayı da Beşiktaş aldığı için Süper Kupa'nın direkt kendilerine verilmesi gerektiğini belirterek, ''Beşiktaş Barış Kupası'nda finale kalırsa Süper Kupa maçı ne olur onu o zaman düşünürüz.'' demişti.

26.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  56 ÖZERK FEDERASYON BİR ‘RONALDO’ ETMİYOR

  Süper Kupa oynanacak mı?

  Robben yalanlaması

  Riijkard'a akıl verenler..

  En uzun boylu kaleci Eskişehir'de

  BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE MASA TENİSİ GÖSTERİSİ

  HİDAYET KENDİ OKULUNUN AÇILIŞINI YAPTI

  YILDIZ VOLEYBOLCULAR AVRUPA'DA ŞAMPİYON OLDU

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.