26 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Robben yalanlaması

FENERBAHÇE Kulübü, bazı medya kuruluşlarında Real Madrid'in Hollandalı futbolcusu Arjen Robben'i transfer edeceği yönünde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Sar-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı uluslararası medya kuruluşlarında yer alan ve Türk basınına da yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek, "Hollandalı futbolcu Arjen Robben ile ya da kulübü Real Madrid ile gerçekleşen, gerçekleşmesi planlanan bir transfer görüşmemiz söz konusu değildir." denildi. Öte yandan UEFA Avrpupa Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Honved'le yapacağı maçı, Almanya'dan hakem Knut Kircher yönetecek. UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Alman hakemin yardımcılıklarını yine Almanya'dan Jan-Hendrik Salver ve Wolfgang Walz yapacak.Mücadelenin dördüncü hakemi ise Markus Schmidt olacak.

Yeni transferlerden Cristian ise, Fenerbahçe'ye gözü kapalı geldiğini belirterek, ''Avrupa'nın büyük takımlarından birine geldim. Bu camianın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe'ye gelmeden önce bu takımın eski futbolcularından vatandaşım Fabia Luciano ile görüştük. Çok olumlu görüşler aldık ve gözümüz kapalı geldik.'' açıklamasını yaptı.Brezilyalı futbolcu Dos Santos ise Fenerbahçe'nin Brezilya'da tanınan bir takım olduğunu söyledi. Santos. ''Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Taraftarımızı mutlu edeceğim. Takım arkadaşlarımla beraber başarılı olacağız. Ben oynadığım süre için de başarılı bir futbolcu olarak anılmak istiyorum. Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Fabio Luciano ile gelmeden önce görüştük. Olumlu görüşler aldık. Ayrıca Fenerbahçe'nin Brezilya'da da tanındığını söyleyebilirim. Fenerbahçe, ülkemizde bilinen ve sevilen bir takım.'' dedi.

26.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  56 ÖZERK FEDERASYON BİR ‘RONALDO’ ETMİYOR

  Süper Kupa oynanacak mı?

  Robben yalanlaması

  Riijkard'a akıl verenler..

  En uzun boylu kaleci Eskişehir'de

  BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE MASA TENİSİ GÖSTERİSİ

  HİDAYET KENDİ OKULUNUN AÇILIŞINI YAPTI

  YILDIZ VOLEYBOLCULAR AVRUPA'DA ŞAMPİYON OLDU

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.