20 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Lübnan’daki patlamalar İsrail işi

Lübnan’ın güneyinde önceki gün meydana gelen iki patlamanın İsrail tarafından yerleştirilen casusluk aletlerinden kaynaklanmış olabileceği bildirildi. BM Lübnan özel koordinatörü Michael Williams, patlamaların ilk belirlemelere göre, İsrail’in yeraltına yerleştirdiği algılayıcı cihazların infilâk etmesi sonucu meydana geldiğini söyledi.


İran’da ölü sayısı arttı

İRAN’DA Devrim Muhafızları’nı hedef alan saldırıda ölü sayısının 42 olduğu bildirildi.

Papandreu hükümeti güven oyu aldı

YUNANİSTAN'DA, 4 Ekim’de yapılan erken genel seçimlerin ardından kurulan Yorgo Papandreu liderliğindeki PASOK hükümeti güvenoyu aldı.


  UNESCO, Evliya Çelebi’yi unutmadı

BİRLEŞMİŞ Milletler Bilim, Eğitim ve Kültür Örgütü (UNESCO), ‘’Seyahatname’’ yazarı Evliya Çelebi’nin 400. doğum yıl dönümünü örgütün benimsediği yıl dönümleri arasına aldı.


  Suriye’den sonra Katar da vizeyi kaldırdı

TÜRKİYE ile Katar arasında karşılıklı olarak vize kaldırıldı. Resmi Gazete’nin dünkü sayısında, Türkiye ile Katar arasında diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamilleri için vizenin karşılıklı olarak kaldırılmasına dair mutabakat muhtırasına yer verildi.


  Aliya İzzetbegoviç anılıyor

YAZDIĞI kitap yüzünden yıllarca Sırp zindanlarında yattıktan sonra verdiği destansı mücadeleyle Bosna-Hersek’i kuran Aliya İzzetbegoviç, bundan 6 yıl önce 19 Ekim 2003’te hayatını kaybetmişti.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.