01 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe Kayserispor önünde

FENERBAHÇE ile Kayserispor, lig tarihinde bugün 29. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 28 maçta Fenerbahçe 18, Kayserispor ise 4 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.


G.Saray, Sivas'ı ağırlıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de geride kalan hafta ezeli rakibi Fenerbahçe'ye derbi maçta yenilen Galatasaray, bugün evinde yapacağı Sivasspor mücadelesinde mor

DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU KİM?

PORTEKİZ Milli Takımı ve Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, bugün, Avrupa'nın en iyi beş liginde oynayan tüm futbolcuların gerçek


  Emre taraftarla sanal sohbet yapacak

FENERBAHÇELİ futbolcu Emre Belözoğlu, Fenercell'in yeni uygulamasıyla, taraftarla ''sanal sohbet (chat)'' yaparak, soruları cevaplayacak.


  Ayhan: Hakkımda çıkan haberler yalan

GALATASARAYLI futbolcu Ayhan Akman, dün bir gazetede hakkında çıkan haberin gerçeği yansıtmadığı açıkladı.


  MANİSA REİNALDO'NUN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

MANİSASPOR'DA Brezilyalı oyuncu Reinaldo De Souza'nın sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Kulüp basın sözcüsü Zeki Ayaydın, Denizlispor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında Reinaldo'nun dizinden sakatlandığını, uzun süre sahalardan uzak kalacak futbolcu ile yaptıkları görüşme sonucunda sözleşmesini karşılıklı feshettiklerini bildirdi.


  AĞRI VALİSİ İPEK ŞENOĞLU İLE TENİS OYNADI

CUMHURİYET Bayramı kutlamaları kapsamında Ağrı'ya gelen milli tenisçi İpek Şenoğlu, Vali Mehmet Çetin ile tenis oynadı. Lütfi Yiğenoğlu Stadı'nı gezen Vali Mehmet Çetin ile İpek Şenoğlu, spora yönelik projelerden söz ettiler.


  KADİR HAS STADI DOMUZ GRİBİNE KARŞI İLAÇLANDI

TÜRKCELL Süper Lig'de 1 Kasım Pazar günü Kayserispor-Fenerbahçe maçının oynanacağı Kadir Has Stadı'nın ilaçlandığı bildirildi.


  KAZIM: TÜRKİYE'DE HERKES TEKNİK DİREKTÖR

FENERBAHÇELİ futbolcu Kazım Kazım, kimilerine abartılı ve şımarıkça gelen hareketleri, rakibe öz güven duygusunu hissettirmek adına yaptığını bildirdi.


  Ersan 2 yıl sonra NBA'de forma giydi

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) iki yıl aradan sonra geri dönen Milli Basketbolcu Ersan İlyasova, takımı Milwaukee Bucks ile yeni sezondaki ilk resmi maçına çıktı.


  Utah Jazz galip, Toronto mağlup

NBA'DEKİ diğer Türk oyunculardan Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, kendi sahasında Los Angeles Clippers'ı 111-98 mağlup etti.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.