16 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

60 MİLYON LİRA ALACAĞI VAR

BEŞİKTAŞ Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında siyah-beyazlı kulübün toplam borcunun 181 milyon 357 bin 189 lira olduğu açıklandı.

Denetleme Kurulu Başkanvekili Mehmet Küçükince, Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıda kurulunun raporunu okudu. Küçükince, siyah-beyazlı kulübün 121 milyon 600 bin 616 lira borcu bulunduğu, ayrıca Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e de 59 milyon 756 bin 573 lira borç olduğunu ifade ederek, toplam borcun 181 milyon 357 bin 189 lira olduğunu açıkladı. Küçükince, derneğin mevcudunun 2 milyon 967 bin 268 lira, toplam borçlarının ise Demirören'e olan borçla birlikte 69 milyon 546 bin 884 lira olduğunu, BJK Futbol Yatırımları A.Ş'nin ise 78 milyon 814 bin 217 lira mevcuda, 193 milyon 591 bin 790 lira da borca sahip olduğunu kaydetti.

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT HEPİMİZİ ÜZDÜ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yurt dışında olduğu için Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıya katılmadı. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Divan Kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda ilk olarak Karadeniz söz aldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e yapılan küfürlü saldırılara değinen Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, ''Beşiktaş Kulübü başkanlık makamının uğramış olduğu bu saldırı hepimizi üzmüştür. Bu makam, hepimiz tarafından korunması gereken bir makamdır. Burada Ahmet, Mehmet oturmuş önemli değildir'' dedi. ''Beşiktaş başkanlık makamına hepimiz saygı göstermeli ve korumalıyız'' diyen Karadeniz, ''Aklı başında Beşiktaşlılar'ın hepsi bu konuya sahip çıkmışlardır ve olayı kınamışlardır. Bundan sonra inşallah bu gibi olaylar meydana gelmez'' diye konuştu.

12 BİN 875 KİŞİ OY KULLANABİLECEK

Yalçın Karadeniz, Ocak 2010 tarihinde yapılacak kongreye de değinerek, ''Önümüzdeki seçim için 3 değerli başkan adayı olduğu görülüyor. Ne kadar çok aday olursa o kadar iyi olur. Başkan adaylarının Beşiktaşlılık duruşuna yakışır şekilde mücadelelerini ve propagandalarını yapacaklarına inanıyorum'' diye konuştu. Divan Başkanlık Kurulu'nun faaliyet raporunda toplam 13 bin 488 kulüp üyesinin aidatını ödediği açıklandı. Bu üyelerden 12 bin 875'inin oy kullanma hakkına sahip olduğu belirtilirken, son 2 yılda kulübe 450 kişinin üye olduğu ifade edildi.

16.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  60 MİLYON LİRA ALACAĞI VAR

  Wederson: Beşiktaş maçı final havasında geçecek

  Ankaragücü Hagi'yi reddetti, Norveç'li Sollied'le el sıkıştı

  Bross ifade verecek

  Beşiktaş-F.Bahçe derbisinin hakemi kim olacak?

  ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ BUGÜN

  MEHMET OKUR'LU JAZZ CAVALİERS'A KAYBETTİ

  MERSİN'DE ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI

  AMATÖRLERİN KAVGASINI OLİS COPLA ÖNLEDİ

  ENKE'NİN CENAZESİNE 40 BİN ALMAN KATILDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.