16 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Wederson: Beşiktaş maçı final havasında geçecek

FENERBAHÇE'NİN Brezilya asıllı Türk vatandaşı oyuncusu Gökçek Vederson, Türkcell Süper Lig'de yaptıkları her maça final havasında çıktıklarını belirterek, ''Beşiktaş maçı da bir final havasında geçecek'' dedi.

Fenerbahçe TV'ye açıklamada bulunan Gökçek Vederson, Beşiktaş ile 3 puanlık bir maç olmasının dışında bir derbi karşılaşması yapacaklarını belirterek, ''Biz kendi kalitemizi biliyoruz. Rakibimizin zorlu bir takım olduğunu da biliyoruz. Hem 3 puanlık bir maç olacak, hem de şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden bir tanesiyle oynayacağız. Beşiktaş'a karşı saha içinde elimizden gelen mücadelenin en iyisini vereceğiz. Rakibimize herşeyden önce saygı duyacağız. Kalitemizi bilerek saha içinde sonuna dek mücadelemizi verip, derbiden galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

BOŞ HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK

Vederson, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, önemli olanın sezon sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu söyledi. Sezon başı kampından itibaren yoğun bir tempoda çalıştıklarını hatırlatan Vederson, ''Ligde ve Avrupa'da liderliğimizi sürdürüyoruz. Fakat şöyle bir gerçek var ki; henüz elimizde olan birşey yok. Bu yüzden bu sıkı çalışmamızı sürdürmeliyiz. Önemli olan sezon sonunda yakalayacağımız başarılarla mutlu olabilmek'' dedi. Lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Vederson, ''Ben bu dönemin gayet olumlu olduğuna inanıyorum. Bizim ritmimizin herhangi bir biçimde etkileneceğini sanmıyorum. Bu dönem, bizim eksikliklerimizi giderme ve sakat olan oyuncuların iyileşmesi adına gayet olumlu oldu'' dedi. Görev verildiğinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını anlatan Vederson, sözlerini şöyle tamamladı: ''Ben, her zaman için kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Hangi pozisyonda oynadığım önemli değil. Solbek yada açıkta olsun elimden gelenin en iyisini, takımım için yapıyorum. Çalışmalarımı sürdürüyorum. Kendi performansıma baktığımda bana verilen şansları gayet iyi değerlendirdiğimi, takımıma ve arkadaşlarıma yardımcı olabildiğimi düşünüyorum. Umuyorum ki bunun meyvesini hep beraber sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırarak görürüz.''

16.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  60 MİLYON LİRA ALACAĞI VAR

  Wederson: Beşiktaş maçı final havasında geçecek

  Ankaragücü Hagi'yi reddetti, Norveç'li Sollied'le el sıkıştı

  Bross ifade verecek

  Beşiktaş-F.Bahçe derbisinin hakemi kim olacak?

  ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ BUGÜN

  MEHMET OKUR'LU JAZZ CAVALİERS'A KAYBETTİ

  MERSİN'DE ÇOCUK POLİSİ FUTBOL TURNUVASI

  AMATÖRLERİN KAVGASINI OLİS COPLA ÖNLEDİ

  ENKE'NİN CENAZESİNE 40 BİN ALMAN KATILDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.