18 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GS Bonus Card tanıtıldı

GALATASARAY Spor Kulübü ile Denizbank ve Garanti Bankası'ın işbirliğinde oluşturulan GS Bonus Card'ın tanıtım toplantısı yapıldı.

Kartın lansman basın toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Galatasaraylı futbolcular, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş katıldı. Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, GS Bonus Card projesiyle taraftarlara pası verdiklerini ve onlardan golü atmalarını beklediklerini söyledi. Galatasaray'ın büyük bir taraftar kitlesi olduğuna vurgu yapan Polat, "Taraftarlarımızın sayısının yüksek olduğunu söylüyoruz. 25 milyon taraftarımız var deniyor. Bunun yüzde 4'ü kadar kendimize ilk başta hedef koyduk. Bu projelerden dolayı taraftarlar bizi desteklesin. Onlara pası verdik, bu defa golü onların atmasını bekliyoruz." diye konuştu.Bir gazetecinin Galatasaray Kulübü'nün Denizbank'tan kullanılan ve hala ödenmeyen kredi ile ilgili bir sorusuna Başkan Polat, "Konumuz GS Bonus Card'tır." diyerek cevap vermedi.

RİJKAARD: OYUNCULARIM ŞAŞIRTTI

Başkan Polat, Türk takımlarından Avrupa'da her zaman başarı beklendiğini ifade ederek, şunları söyledi:"Rakiplerimizin bütçeleri bizim bütçelerin kat be kat üstünde. Biz onların çok gerisindeiz. Böyle olunca onlarla mücadele etmek zor oluyor. Taraftarların günlük harcamaları üzerinden kulübe gelir sağlanacak. Tüm taraftarların bu kartı edinmesini bekliyoruz."Başkan Polat, kriz döneminde kulüpte işlerin sağlıklı gitmesi için giderleri düşürüp gelirleri attırmaya çalıştıklarını kaydetti. Polat, Türk Telekom Arena'dan yıllık 60 Milyon Lira gelir beklediklerini sözlerine ekledi. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, oyuncularının yeteneğini her zaman bildiklerini belirtirken, "Onların reklam filminde başarılı bir şekilde oynamaları beni çok şaşırttı. Taraftarlarımız bu kartları alsın." diye konuştu.

18.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  İNÖNÜ DEPLASMAN DEĞİL

  GÖZLER GUİZA VE BOBO'DA OLACAK

  VURAL: TRABZON'U YENERSEK BROOS GÖNDERİLİR

  GS Bonus Card tanıtıldı

  Bisiklette bir üst sınıfa yükseldik

  DÜNYA ŞAMPİYONU ESKİ GÜREŞÇİ GÜÇLÜ'YE DESTEK

  DARÜŞŞAFAKA NBA'DEN DOUBY'İ TRANSFER ETTİ

  ŞAMPİYON TÜRK JOKEYLER DÜNYA SAHNESİNDE

  ANKARAGÜCÜ, SOLLİED'LE 700 BİN AVRO'YA ANLAŞTI

  KARATEDE 2 ALTIN, 2 GÜMÜŞ VE 3 BRONZ KAZANDIK

  Rijkaard risk alacak mı?

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.