30 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fatih Tekke’de yeni sürpriz

TRABZONSPOR'A transferi tartışmalı bir şekilde askıya alınan Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin, kulübüyle ipleri koparttığı bildirildi.

Edinilen bilgile göre, eski kulübüne gelmeyi çok isteyen, ancak transferi gerçekleşmeyen başarılı golcü, takımının Dubai'deki kampında teknik heyet ve kulüp yöneticilerine Zenit'te oynamak istemediğini belirterek rest çekti. Bunun üzerine Trabzonspor yöneticilerini arayan Zenitli yetkililer, Fatih'i Trabzonspor'a vermek istediklerini ifade etti. Zenit yönetiminin, Rubin Kazan'ın da istediği golcü oyuncuyu rakiplerine vermemek için Trabzonspor yönetimine 'Fatih'i alın' teklifinde bulundu. Bu gelişmeler üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Fatih Tekke'ye ulaşmaya çalıştığı, ulaşamayınca da Trabzon'daki yakınlarıyla konuyla ilgili görüştüğü belirtildi. Bordo-mavili yönetim tarafından daha önce 'yeni şartlar öne sürüldüğü ve Fatih'e ulaşılamadığı' iddiaları ile askıya alınan transferde, sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

TRANSFER DÖNEMİ BİTENE KADAR BEKLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Fatih Tekke, Trabzonspor'un transferden vazgeçtiğini açıklamasının ardından yaptığı basın toplantısında, yönetime ağır eleştirilerde bulunmuştu. Trabzonspor'a gelmek için Zenit'e 2-3 kez rest çektiğini söyleyen Fatih Tekke, "Benim 3 sene önceki Trabzonspor'a dönmek istememle ilgili düşüncelerim şuanda da aynı. Çünkü beni ben yapan Trabzonspor'un ihtiyacı olduğunda gelmeme gibi bir lüksüm olamaz. Bugün futbolcu, yarın antrenör, yönetici, malzemeci olarak ben her zaman gelmek isteyeceğim. Birileri gelmemi engelleyebilir ama hiç kimse benim Trabzonsporluluğumu değiştiremez.'' dedi. Tekke, Trabzonspor'a tekrar gelmek istediğini tekrarlayarak, ''Yönetimle daha önce sözlü olarak konuştuğumuz şartları da kabul ediyorum. O şartları kabul etsem Zenit'e gidip beni alacak mısınız? Benim için önemli değil ama insanlar bilsin diye söylüyorum; maddi, manevi birçok kayıp olmasına rağmen onu da kabul ediyorum. Ben daha başka ne yapabilirim?" diye konuşmuştu.

30.01.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ'TA SEÇİM HEYECANI

  Fatih Tekke’de yeni sürpriz

  Santos: Taraftarın bu sevgisi beni iyi yönde motive edecek

  Dos Santos..

  Trabzonspor yeni yıla iyi başladı

  Trabzonspor Diyarbakır'da galibiyet arıyor

  Fenerbahçe-Lille maçının bilet fiyatları belli oldu

  Toronto, New York'u Hidayet'le devirdi

  Fatih Akyel son anda transferden vazgeçti

  28. Vehbi Emre Güreşleri bugün Bağcılar'da başlıyor

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BU HAFTA

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl