08 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş gol problemini çözdü

TÜRKCELL Süper Lig'de son olarak Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Beşiktaş, son 3 karşılaşmada hücumdaki sıkıntılarını giderdiğini gösterdi.

Sezon başından beri hücum hattında büyük sıkıntılar yaşayan ve az gol bulabilen siyah-beyazlı takım, son 3 resmi karşılaşmada rakip kalede bulduğu gollerle bu yöndeki sıkıntılarını çözdü. Ligde uzun süredir gol noktalarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, son 3 maçta ise bu bölgede başarılı bir futbol sergiledi. Bu sezon Turkcell Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 26 maçta sadece 22 gol atabilen siyah-beyazlı takım, son 3 karşılaşmada ise 9 gol sevinci yaşadı. 26 karşılaşmada 22 gol atarak 0,8 ortalama yakalayabilen ''Kara kartallar'', son 3 karşılaşmada ise 3 ortalama ile oynayarak hücum hattında ne kadar etkili olduklarını gösterdiler. Son 3 maçında gol atma başarısı gösteren siyah-beyazlı takım, bu 3 mücadeleyi de kazanmasını bildi. Beşiktaş, son 3 resmi karşılaşmasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Şekerspor'u 4-2, Turkcell Süper Lig'de de Antalyaspor'u 1-0 ve Gençlerbirliği'ni 4-1 yendi.

Beşiktaş'ın hücum hattında etkisini artırmasında en büyük faktör özellikle Gençlerbirliği maçında mükemmel futbol oynayan Tabata'nın performansı oldu. Delgado'nun yokluğunda transfer edilen, ancak futbolundan çok kendisi için ödenen para nedeniyle konu olan Brezilyalı futbolcu, Antalyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarındaki performansıyla siyah-beyazlı camiaya umut verdi. Siyah-beyazlı takımın gol noktalarındaki etkili oyununda Bobo'nun skorer kimliği de etkili oldu. Ligin ilk dönemlerinde suskun kalan Brezilyalı futbolcu, son maçlarda üst üste golleriyle takımına hayat verdi. Antalyaspor ve Gençlerbirliği mücadelelerini boş geçmeyen siyah-beyazlı oyuncu, resmi karşılaşmalardaki gol sayısını ise 10'a çıkardı.

08.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  EN ZOR RAKİP ALMANYA

  G.Saray 2. bile olamaz

  Rijkaard: Nonda'yı ben gönderdim

  10 kişi ile gelen 1 puan iyidir

  KAFKAS: ÜRETKEN OLAMADIK

  G.Saray kazanmayı haketmedi

  Beşiktaş gol problemini çözdü

  Mehmet ve Ersan'ın takımları galip geldi

  G.Antep'in Litvanyalı kalecisi taburcu oldu

  Çalımbay: Taraftarın bana tepkisi çok yanlış

  Bank Asya'da İzmir derbisi bugün: Altay-Karşıyaka

  Spor yazarı İslam Çupi mezarı başında anıldı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl