21 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş İstanbul'da 19 PUAN KAYBETTİ

TÜRKCELL Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Beşiktaş, bu sezon İstanbul'da oynadığı maçlarda zorlandı ve puan kayıpları yaşadı.

Siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de İstanbul'da bu sezon toplam 15 maça çıkarken, 7 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet alıp, tam 19 puan yitirdi. Ligdeki toplam 4 yenilgisinden 3'ünü İstanbul'da alan (Galatasaray, Kayserispor, Bursaspor) ''Karakartallar'', İstanbul'da 21 gol atıp, kalesinde 13 gol gördü. Beşiktaş, İstanbul'daki 3 yenilgisinin 2'sini BJK İnönü Stadı'nda, birini ise Ali Sami Yen Stadı'nda yaşadı. BJK İnönü Stadı'nda 12 puan yitiren Beşiktaş, İstanbul'daki diğer statlarda ise 7 puan kaybetti. İstanbul'da 26. hafta sonunda toplam 19 puan yitiren Beşiktaş, deplasmanlarda ise sadece 7 puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, bu sezon İstanbul'da Galatasaray, Kayserispor ve Bursaspor'a yenilip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Diyarbakırspor ile de berabere kaldı. Beşiktaş, deplasmanlarda ise Gençlerbirliği ve Manisaspor ile berabere kalıp, Gaziantepspor'a yenilerek puan kayıpları yaşadı.

DENİZLİ SAVUNMA OYUNCULARINA KIZDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa karşısında alınan beraberlik soncu hata paylarının sıfıra indiğini belirtti. Bundan sonra Beşiktaş'ın puan kaybetmesi halinde, şampiyonluktan söz etme şansının azalacağına dikkati çeken siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''Şartlar ne olursa olsun, ligin sonuna kadar 4 puan kaybetme olasılığı bizi hedefimize götürürdü. Burada artık bunun dışında sadece kaybedebileceğimiz 2 puan var'' diye konuştu. Denizli, savunmaya büyük eleştiriler getirdi. Denizli, bu çizgiye gelmiş bir takımın özellikle bire bir mücadelelerde rahat ekarte olmaması gerektiğini vurgulayarak, ''Dönem dönem bize yakışmayan futbol ortaya koyduk'' dedi.

21.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sorumlu kim?

  Beşiktaş İstanbul'da 19 PUAN KAYBETTİ

  Bobo ligde 10. golünü attı

  Karadeniz'de dev derbi

  Tribünden insan atmanın cezası bu mu olmalı?

  Tanjevic'in test sonuçları bekleniyor

  Adnan Öztürk listesini açıkladı

  Trabzon-Galatasaray maçı ırmızı topla oynanacak

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

  Türkoğlu'ndan 5, Okur'dan 2 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl