21 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Karadeniz'de dev derbi

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek, üç büyük rakibi karşısındaki galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Hüseyin Avni Aker Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Ligde üç büyük rakibi karşısında en son galibiyetini 10 Mayıs 2008'de 2-0'lık sonuçla Fenerbahçe karşısında alan bordo-mavililer, bugün sahasında Galatasaray'ı yenmesi halinde 680 gün sonra galibiyet hasretini sonlandırmış olacak. Trabzonspor, söz konusu dönemde yaptığı 9 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 10 maçta, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

YENİ YILDA HENÜZ YENİLGİ GÖRMEDİ

Üç büyükler karşısında uzun süredir kazanamayan Trabzonspor, 23 Aralık 2009'dan bu yana maç kaybetmedi. En son 23 Aralık'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor, daha sonra yaptığı 13 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Trabzonspor, Galatasaray'a yenilmesi halinde yeni yıldaki ilk yenilgisini alacak ve 87 gün sonra kaybetmiş olacak. Trabzonspor, hafta içinde yaptığı çalışmalarda özellikle Galatasaray'ın sağ kanadını kullanan Keita'ya karşı önlemler almaya çalıştı. Antrenör Ünal Karaman, hafta içinde yapılan taktik çalışmalarda savunmanın sol kenarında oynayan Cale'ye özel uyarılarda bulunurken, zaman zaman da Song'dan, bu futbolcuya bazı pozisyonlarda yardımcı olmasını istedi.

TARAFTARA 20 BİN ATKI DAĞITILACAK

Karadeniz ekibi de Ömer Aysan, Cale, Selçuk, Burak, Gabriç ve Serkan sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesi TrabzonCell, bordomavili taraftara 20 bin adet atkı dağıtarak büyük bir görsel şov hazırladı. Taraftarlar kendilerine dağıtılan TrabzonCell atkıları ile yapacakları tribün şov için son hazırlıklarını tamamladılar.

21.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sorumlu kim?

  Beşiktaş İstanbul'da 19 PUAN KAYBETTİ

  Bobo ligde 10. golünü attı

  Karadeniz'de dev derbi

  Tribünden insan atmanın cezası bu mu olmalı?

  Tanjevic'in test sonuçları bekleniyor

  Adnan Öztürk listesini açıkladı

  Trabzon-Galatasaray maçı ırmızı topla oynanacak

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

  Türkoğlu'ndan 5, Okur'dan 2 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl