03 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İsrail, Gazze’yi 7 kez bombaladı

İsraİl savaş uçakları ve helikopterleri, Gazze Şeridi’nde en az 7 farklı noktayı bombaladı. Gazze şehrinde iki Filistinli çocuk hafif yaralandı.

Saldırıyı doğrulayan İsrail ordusu, Filistinlilere ait cephanelikleri vurduklarını öne sürdü. Hamas yetkilileri ve görgü şahitleri, Han Yunus kasabası civarına 4 füzenin isabet ettiğini, 2 karavanın havaya uçurulduğunu aktardı. Burada ölen ya da yaralanan olmadı.

Gazze şehrine düşen 5. füze bir peynir fabrikasını vurdu. Hastane yetkilileri, fabrika enkazından fırlayan parçalar sebebiyle iki çocuğun hafif yaralandığını bildirdi. Hamas yetkilileri, burada bir film yapım merkezi ile eğitim amaçlı kullanılan açık arazilerin de vurulduğunu belirtti. İsrail helikopterleri ise, Nuseyrat’taki merkez mülteci kampında bir metal dökümhanesini vurdu. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. İsrail ordu sözcüsü, silâh üreten fabrikaları ve cephane saklanılan yerleri vurduklarını iddia etti. Sözcü, hava saldırılarının, Filistin’den atılan kısa mesafeli bir füzeye “cevap” niteliğinde olduğunu kaydetti. Han Yunus kasabasında, geçen hafta İsrail askerleri ile Filistinli silâhlı kişiler arasında şiddetli çatışmalar yaşanmıştı.




Gündemin nabzını tutmak için tıklayın!
www.sentezhaber.com

03.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail, Gazze’yi 7 kez bombaladı

  Sırplar soykırıma “soykırım” demeli

  Fransa’da 8 milyon fakir insan var

  ABD, nükleer bombalarını geri çekebilir

  Metro intiharcısı Dağıstanlı çıktı

  İngiliz bakan: Bütün dinlere saygılıyız

  Sadr yanlılarından referandum

  Ban, Orta Asya turunda

  Fransız bakanlara özel jet yasağı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl