06 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.SARAY SAHAYA İNDİ

GALATASARAY, 2010-2011 futbol sezonu hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde yapılan sezonun ilk çalışmasına Dünya Kupası nedeniyle milli takımlarında yer alan Elano, Keita, Lucas Neill katılmadı. Oyuncular, çalışmadan önce taraftarlarını selamlarken basın mensuplarına da poz verdi. Yine sarı - kırmızılı ekibin yeni tranfserleri Ali Turan, Serdar Özkan, Musa Çağıran, Çağlar Birinci ve Mehmet Batdal da ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Futbolcuların bir kısmı idmanda yer alırken bir kısmı da sağlık kontrollerine katılmak için çalışmadan ayrıldı. Oyuncular düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

GÜLE GÜLE LEO FRANCO

Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan kaleci Leo Franco da takımla birlikte çalıştı. Taraftarlar "Güle güle Franco" tezahüratı yaparken Arjantinli futbolcunun moralinin bozuk olduğu gözlendi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor'da forma giyen Aydın Yılmaz da takıma geri döndü. Sarı-kırmızılı takımdan geçen yılki kadrosunda yer alan Kewell, Joao Alves, Emre Aşık, Emre Güngör, Uğur Uçar ve Mehmet Topal başka takımlarla anlaştığı için bu yıl kadroda yer almadılar.

ÜSTÜNEL'E BÜYÜK DESTEK

Galatasaray'da geçtiğimiz yıl yaptığı flaş tranfserlerle isminden söz ettiren ancak bu yıl kurumsallaşma nedeniyle Futbol Şube'sindeki görevinden ayrılan Haldun Üstünel'e taraftarlar büyük destek çıktı. Galatasaray'daki başkan yardımcılığı görevine devam eden Üstünel, bu yıl transferde etkin rol almadı. Taraftarlar, idmanı izlemeye gelen Adnan Polat'a "Adnan Başkan duy bu sesi Haldun Üstünel'i getir bize", "En büyük tranfser Haldun Üstünel" şeklinde tezahürat yaptı.

SAĞLIK KONTROLLERİ BAŞLADI

Sarı-kırmızılı futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Hakan Balta, Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Serdar Özkan, Musa Çağıran, Mehmet Batdal, Çağlar Birinci ile Emirhan Ergün, Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde genel kontrollerden geçirildiler. Dahiliye, kardiyoloji, genel cerrahi, kulak burun boğaz, göz ve ortopedi kontrolleri yapılan futbolcuların, kan ve idrar tetkikleri gerçekleştirildi. Bu arada hastane girişinde vatandaşlar, sarı-kırmızılı futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Galatasaray'da sağlık kontrollerine bugün devam edilecek.

06.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY SAHAYA İNDİ

  Guiza'ya karşı bir önyargım yok

  Alex 3. defa baba oldu

  Leo Franco gidiyor

  23 YAŞINDA MİLLİ TAKIMA HOCA OLDU

  Şükür: Kalbimde bir problem yok

  Nadal Wimbledon'da 1 milyon sterlin kazandı

  Brezilya'da Dunga'nın görevine son verildi

  Ameliyat olan Buffon 3 ay sahalardan uzak

  Hollanda-Uruguay final için karşı karşıya

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.