06 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Guiza'ya karşı bir önyargım yok

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, doktor raporlarına göre İspanyol futbolcu Daniel Güiza'nın antrenmanlara çıkmaması için bir neden olmadığını söyledi.

Aykut Kocaman, antrenman sonrasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Güiza ile ilgili bir soru üzerine, ''Doktor raporunda antrenmana çıkmaması için bir neden olduğu görünmüyor. Herhalde kendisinin sorunu var. Güiza'ya karşı bu kulüp yapması gereken yükümlülükleri yerine getirdi. Oyuncudan da bu adım bekleniyor'' diye konuştu. Takımdaki hiçbir oyuncuya karşı ön yargısının bulunmadığını anlatan Kocaman, ''İşini seven, kulübüne, arkadaşlarına saygı gösteren, her oyuncuya açığım'' dedi. ''Fenerbahçe'de oynamak isteyen futbolcuların burada oynamasını istiyorum. Burada kalmak isteyen oyuncular benim için hep ön planda olacak'' diyen Kocaman, Kazım ile ilgili bir soruya da şöyle cevapverdi: ''Kazım, bana doğru bir adım atarsa ben ona doğru iki adım atarım. Antrenmanlarda gayretli gözüküyor. Fenerbahçe'nin yararlanabileceği bir oyuncu. Futbolcular, önce işlerine saygı gösterecekler, sonra kulüplerine, sonra da arkadaşlarına. Buna saygı gösteren her oyuncuyla yola devam ederiz. Hiçbir futbolcuya karşı ön yargım yok. Oyuncular kendileri girerler kadroya. İyi çalışan, iyi performans gösteren formayı kendi alır.''

FORVETİN MERKEZİNE OYUNCU

Kocaman, forvetin merkezine bir oyuncu almak istediklerini söyledi. Aradıkları özelliklerin yüksek top kontrolü, dripling ve vuruş özellikleri olduğunu belirten Kocaman, ''Forvetteki merkez oyuncuda tercih nedenim, biraz daha istekli ve kuvvetli bir oyuncu olması'' diye konuştu. Kocaman, kafalarında bazı isimlerin olduğunu, bu transferin kampa yetişme ihtimalinin de yüksek olduğunu kaydetti. Kocaman, ''Fırtınalı bir denizin içindeyiz, kayalara çarpmadan, akıntıya kapılmadan kendi gücümüzü ortaya koyacağız. Geçen seneki pozisyonum muğlaktı. Bu sene net bir pozisyonum var. İş yapacağız, iyi olursa 'Aferin Aykut' diyecekler, kötü olursa da 'Yaptık, denedik olmadı herkese teşekkürler Allahaısmarladık' diyeceğiz.'' diye konuştu.

06.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY SAHAYA İNDİ

  Guiza'ya karşı bir önyargım yok

  Alex 3. defa baba oldu

  Leo Franco gidiyor

  23 YAŞINDA MİLLİ TAKIMA HOCA OLDU

  Şükür: Kalbimde bir problem yok

  Nadal Wimbledon'da 1 milyon sterlin kazandı

  Brezilya'da Dunga'nın görevine son verildi

  Ameliyat olan Buffon 3 ay sahalardan uzak

  Hollanda-Uruguay final için karşı karşıya

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.