06 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Şükür: Kalbimde bir problem yok

GALATASARAY'IN ve A Milli Futbol takımın efsane futbolcularından Hakan Şükür, basında çıkan 'rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı' ifadelerine açıklık getirdi.

Şükür, kalbinde bir problem olmadığını, sıcakla beraber aşırı spor yapması nedeniyle ufak bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Önümüzdeki sene teknik direktörlük yapmayı planladığını ifade eden Şükür, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda, önceliğinin eski takımı olacağını dile getirdi. Bodrum'da yakınları ile tatil yaparken, hastanede görülen Şükür, basında çıkan 'yüzerken aniden rahatsızlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı' haberlerine tatil dönüşü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda cevap verdi.

Rahatsızlığı ile ilgili medyanın konuyu biraz abarttığını ifade eden efsane futbolcu, "Çocuklarıma vakit ayıramadığım için, onlarla ilgileneyim düşüncesiyle güneşin altında fazla kaldık. Üst üste aşırı spor yapmam nedeniyle bu olay başıma geldi. Ancak büyük bir risk gerektirecek bir olay yaşanmadı" dedi. Hastanede rutin bir kontrol yaptırdığını belirten Şükür, "Bodrum'da olmam nedeniyle orada da kontrolümü yaptırdım. Nasıl duyuldu? Nasıl yayıldı? Herhangi bir fikrim yok. Ben düzenli check up yaptıran biriyim. Önemli bir sorun yok" ifadelerini kullandı. Çıkan haberlerden sonra telefonlarının susmadığını aktaran Şükür, bu vesileyle ne kadar sevildiğini anladığını dile getirdi.

06.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY SAHAYA İNDİ

  Guiza'ya karşı bir önyargım yok

  Alex 3. defa baba oldu

  Leo Franco gidiyor

  23 YAŞINDA MİLLİ TAKIMA HOCA OLDU

  Şükür: Kalbimde bir problem yok

  Nadal Wimbledon'da 1 milyon sterlin kazandı

  Brezilya'da Dunga'nın görevine son verildi

  Ameliyat olan Buffon 3 ay sahalardan uzak

  Hollanda-Uruguay final için karşı karşıya

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.