07 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

2008'in dev rövanşı

Almanya ile İspanya, bugün Dünya Kupası yarı final maçında karşı karşıya gelecek.

Durban şehrindeki 69 bin seyirci kapasiteli Moses Mabhida Stadyumu’nda saat 21.30’da başlayacak maçı, Macaristan’dan Viktor Kassai, Gabor Eros ve Tibor Vamos hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak. FIFA dünya sıralamasında Almanya 6. sırada, İspanya ise 2. sırada yer alıyor. Almanya teknik direktörü Löw’ün, cezası sebebiyle forma giyemeyecek olan Müller’in yerine orta sahada Toni Kroos’u oynatması bekleniyor. İspanya’da ise del Bosque’nin, 4-4-2 formatına en azından maçın başında sadık kalacağı, Fernonda Torres ile David Villa’yı çift forvet oynatacağı belirtiliyor.

Alman golcü Klose’nin, dünya kupalarında 15 gol atan Ronaldo’nun bu rekorunu egale etmesi için sadece bir gole ihtiyacı bulunuyor.

CASILLAS: FUTBOL TARİHİMİZDEKİ

EN ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAĞIZ

2010 Dünya Kupası yarı finalinde Almanya ile karşılaşmaya hazırlanan İspanya’nın kalecisi Iker Casillas, ‘’Futbol tarihimizdeki en önemli maça çıkacağız’’ dedi. Casillas, İspanya futbol federasyonunun internet sitesinde yaptığı açıklamasında, bu maçın, 2008’deki Avrupa şampiyonluğundan daha önemli olduğunu belirtti. İspanyolların, 2 yıl önceki şampiyonluktan sonra beklentilerinin arttığını ifade eden Casillas, ‘’İnsanlar, Euro 2008’de ne kadar başarılı olduğumuzu anlatmıyor. Dünya kupasını kazanmaktan bahsediyor’’ diye konuştu. Casillas, Maradona örneğini vererek, eskiden bir kişinin şampiyonluğu kazandırabileceğini, ancak bugün oynanan futbolda takım oyununun öne çıktığını ve başarının buna bağlı olduğunu belirtti.

07.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  2008'in dev rövanşı

  PLATİNİ’DEN 3 AVRUPALI’YA ÖVGÜ

  Nijerya hükümeti geri adım attı

  Messi’yle kıyaslanmak istemiyorum

  Nihat: EURO 2012’nin her maçı final olacak

  En iyi teklif F. Bahçe’den

  Uğur Boral şoku

  Cimbom, Keita’yı Katar’a sattı

  Boğaz’da su sporları şöleni

  Sağlam, futbolcuların pestilini çıkardı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.