07 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Nihat: EURO 2012’nin her maçı final olacak

BEŞİKTAŞ'IN ve A Millî Takım’ın tecrübeli ismi Nihat Kahveci, 3 Eylül’de Kazakistan deplasmanında başlayacak olan 2012 Avrupa Şampiyonası gruplarındaki her maçı final gibi oynamaları gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin 2010 Dünya Kupası’na katılamadığından dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Kahveci, “Türk millî takımının olduğu bir turnuvanın her zaman daha zevkli, daha renkli geçeceği kesin. Ama sonuçta 8 sene gibi uzun bir zaman İspanya’da oynamış biri olarak benim favorim İspanya, son Avrupa şampiyonasının da galibi. Onlar kazanacakmış gibi geliyor Dünya Kupası’nı” dedi. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’na da değinen ünlü oyuncu, “Gruplar belli oldu ve herkes Türk Millî Takımı’nı tekrar favori olarak gösterdi. Bu Türk Millî Takımı’nın elde ettiği başarılarından dolayıdır. Ama adım adım gitmeliyiz, her maçı final olarak görmeliyiz. Zorlu bir grup, çünkü artık günümüz futbolunda kolay takım diye adlandırılan takımlar kalmadı. Biz de ilk maçtan son maça kadar çok ciddi bir şekilde her maçı final havasında yaşayarak oynamalıyız” dedi.

Ön elemede Rus hakem

BEŞİKTAŞ'IN UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları’ndan Vikingur takımıyla yapacağı karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Igor Egorov yönetecek. BJK İnönü Stadı’nda 15 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Egorov’un yardımcılıklarını Vladislav Khodeev ve Andrey Malorodov yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Viacheslav Popov olacak.

07.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  2008'in dev rövanşı

  PLATİNİ’DEN 3 AVRUPALI’YA ÖVGÜ

  Nijerya hükümeti geri adım attı

  Messi’yle kıyaslanmak istemiyorum

  Nihat: EURO 2012’nin her maçı final olacak

  En iyi teklif F. Bahçe’den

  Uğur Boral şoku

  Cimbom, Keita’yı Katar’a sattı

  Boğaz’da su sporları şöleni

  Sağlam, futbolcuların pestilini çıkardı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.