23 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.BAHÇE'YE MORAL GELDİ

SPOR Toto Dostluk Kupası'nda Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman, takımın kazanma isteğinin ve hırsının kendisini sevindirdiğini söyledi. Kocaman, takımının FC Köln maçı sonrası ihtiyacı olan kişiliği, Galatasaray maçından sonra tekrar kazandığını belirtti.

Kocaman, takımın son durumunun gözlemlenmesi açısından önemli bir maç olduğunu bildirerek, şöyle konuştu: ''Son durumumuzu gözlemleyeceğimiz bir karşılaşmaydı. Maç düşündüğümüz gibi olmadı. Bu tür maçlarda sonucun son derece önemli olduğunu biliyorum. Galatasaray maçı bir nevi bizim için test maçıydı. Hakemin henüz 14. dakikada 3 veya 4 sarı kart ve bir kırmızı kart göstermesine şaşırdım. Özel bir maçta bu kadar kartı anlayamadım. Tabii kırmızı karttan sonra oyunun dengesi değişti. Bırakın eksik oynamayı, bazı oyuncular eksik koşunca bile oyunun kontrolünü kaybedebiliyorsunuz. Bu yüzden bizim için sıkıntılı bir maç oldu. İlk yarı eksik olmamıza rağmen iyi oynadık. Kazanma isteğimiz ve hırsımız beni sevindirdi. Köln maçından sonra yeniden keşiliğimizi bulmamız beni çok sevindirdi.

''STOCH'UN ALTYAPISI İYİ, DİA DA İYİ

OYNAYACAK

Transferlerle ilgili bir soruyu da cevaplayan Kocaman, ''1 Eylül gününe kadar sadece bize has değil, bütün takımlar için geçerli. Gelenler olacak. Ancak takımdan ayrılanlar da olacak. Hem milli takım oyuncularımızın olması, hem de sakat oyuncular yüzünden eksik kadro ile lige hazırlandık'' dedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında skoru koruma isteğinin daha ön planda olduğunu ifade eden sarı-lacivertli teknik adam, şunları kaydetti: ''Dia ile ilgili olarak, bütün dünyada üst seviyede oynanan maçlarda topla süratli olunması gerekiyor. Bunlar kağıt üstündeği değerleri. Takıma uyum sağlarsa bize memnuniyet verecek. Stoch çok iyi bir altyapı eğitimi almış. Bir takım oyuncusunun ne yapması gerektiğini en güzel şekilde ortaya koyuyor. Dia'dan da bunların aynısını bekleyeceğim.''

23.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Derbide iki olay

  F.BAHÇE'YE MORAL GELDİ

  STOCH VE DİA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

  ATILAN MEŞALE BAYAN TARAFTARI HASTANELİK ETTİ

  YOUNG BOYS MAÇLARI HAKEMLERİ AÇIKLANDI

  G.Saray'ın yeni stadı 29 Ekime yetişecek

  “Türk Michael Jordan” Suns'ta

  Golfte Türkiye'yi Sayın temsil edecek

  F.Bahçe'de yeni formalar tanıtılıyor

  Belediye Vanspor'da 24 oyuncu imza attı

  Bank Asyı 1. Lig'de yeni sezon fikstürü çekildi

  BURSA DÖNDÜ

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.