25 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Çaykur Rize lider Denizli'yi yakaladı


Beşiktaş'ta kritik 4 hafta

SÜPER Lig'de zirvenin biraz uzağında kalan Beşiktaş, ilk yarının son 4 haftasında kritik maçlara çıkacak.

F.Bahçe'de gerginlik

FENERBAHÇE, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanda gerginlik yaşandı.


  G.Saray'da sakat oyuncular iyileşiyor

GALATASARAY Süper Lig'de 28 Kasım Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.


  Guti'nin halefi Mesut Özil

İSPANYOL basını, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax'ı 4-0 yenen Real Madrid'de ilk golün asistini veren ve son golde penaltıyı yaptırtan Mesut Özil'i sahanın en iyilerinden biri olarak seçerken, "Guti'nin halefi belli oldu: Mesut Özil" diye yazdılar.


  Efes, Olimpija'yı konuk ediyor

EFES Pilsen, THY Avrupa Ligi'nde bugün konuk edeceği Slovenya'nın Union Olimpija takımıyla oynayacağı maçla birlikte Avrupa Ligi'nde 100. galibiyetinin peşinde. Lacivert-beyazlılar, THY Avrupa Ligi 2010-11 sezonun altıncı hafta maçında Union Olimpija ile Sinan Erdem Arena'da karşı karşıya gelecek.


  Derbinin hakemi Cüneyt Çakır

SÜPER Lig'de 14. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. 28 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisini Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 4. hakem ise Tolga Özkalfa.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.