25 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş'ta kritik 4 hafta

SÜPER Lig'de zirvenin biraz uzağında kalan Beşiktaş, ilk yarının son 4 haftasında kritik maçlara çıkacak.

Ligde 13 maç sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile 21 puan toplayan ve lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlı takım, ilk yarının son 4 maçında önemli rakiplerle karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, bu süreçte ezeli rakibi Galatasaray, son şampiyon Bursaspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor ve son haftaların formda takımı Gaziantepspor ile maçlarını yapacak.

İLK ETAP GALATASARAY DERBİSİ

Siyah-beyazlı takımın kritik haftalardaki ilk maçı 14. haftada Galatasaray ile olacak. Beşiktaş, kendisi gibi henüz ligde arzuladığı sonuçları alamayan Galatasaray ile 28 Kasım Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi yönetiminde toparlanma gayreti içinde olan sarı-kırmızılı takım, 13 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgiyle 17 puan topladı ve 10. sırada kaldı. İki takım için büyük önem taşıyan maçta Beşiktaş, rakibini mağlup ederek hem bu sezonki ilk derbi galibiyetini almayı, hem de zirveden daha fazla kopmamayı hedefliyor.

İKİNCİ ZORLU MAÇ BURSASPOR İLE

Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı maçın hemen sonrasında 15. haftada son şampiyon Bursaspor'u konuk edecek. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da performansını sürdüren ve 8 galibiyet, 4 beraberlik alıp sadece 1 kez mağlup olan Bursaspor, 28 puan toplayıp Trabzonspor'un 2 puan gerisinde averajla ikinci sırada bulunuyor. Özellikle kendi sahasındaki maçlarda zorlanan ve daha çok gol yiyen siyah-beyazlı takım, Bursaspor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda konuk edecek. İki takım arasında İstanbul'da geçen sezon yapılan maçı Bursaspor 3-2 kazanmıştı.

KURTULMA MÜCADELESİ VERİYOR

Beşiktaş, zirvede yer almaya çalışan Galatasaray ve Bursaspor'un ardından bu sefer alt sıralarda yer alan Eskişehirspor'a konuk olacak. Ligin 13. haftasında deplasmanda lider Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor karşısında Beşiktaş, 16. hafta mücadelesinde 3 puan arayacak. Eskişehirspor, ligde sadece 2 kez kazanırken, 6 beraberliğin yanı sıra 5 yenilgi aldı ve topladığı 12 puanla 14. sırada kendine yer buldu.

GAZİANTEP MAÇIYLA TAMAMLAYACAK

Beşiktaş, ligdeki kritik 4 haftalık periyodu Gaziantepspor maçıyla tamamlayacak. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde son haftalarda başarılı sonuçlar alan ve formunun zirvesinde bulunan Gaziantepspor, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi sonunda 20 puanla Beşiktaş'ın hemen arkasında 7. sırada yer aldı. Siyah-beyazlı ekip, 17. haftadaki maçta Gaziantepspor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda konuk edecek.

25.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Çaykur Rize lider Denizli'yi yakaladı

  Beşiktaş'ta kritik 4 hafta

  F.Bahçe'de gerginlik

  ENGİN BAYTAR, ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÖZÜR DİLEDİ

  G.Saray'da sakat oyuncular iyileşiyor

  Guti'nin halefi Mesut Özil

  Efes, Olimpija'yı konuk ediyor

  Derbinin hakemi Cüneyt Çakır

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.