Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Gurbette UEFA mesaisi

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, UEFA Kupası 2. ön eleme ilk maçında Kıbrıs Rum Kesiminin Apoel FC takımı ile bugün Lefkoşa’da yapacakları karşılaşmadan Trabzon’a istedikleri sonuçla döneceklerine inandıklarını söyledi. Şimşek, Kayserispor karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını ve bu yenilginin izlerini Apoel FC karşısında alacakları iyi sonuçla silmek istediklerini belirtti.

Geçen sezon Anorthosis Famagusta karşısında turu geçemediklerini dile getiren Şimşek, ‘’İlk maçtan Trabzon’a istediğimiz sonucu alarak döneceğiz. Tüm ekip olarak bu maçın bilincindeyiz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Gecen sezonki hatalara düşmeyeceğiz. Bu maçı da sadece bir futbol maçı olarak görüyoruz’’ dedi. Trabzonspor’a Apoel FC maçında 2 bine yakın taraftarın destek vereceği öğrenildi.

73. Avrupa sınavı

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apoel FC takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavililer, Avrupa Kupaları’ndaki 73. randevusuna çıkacak. Bordo-mavililer, 39 yıllık tarihinde bugüne dek Avrupa Kupaları’nda yaptığı 72 maçta 29 yenilgi, 28 galibiyet ve 15 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi söz konusu karşılaşmalarda 97 gol atarken kalesinde 113 gol gördü.

10.08.2006


 

Beşiktaş taktik çalıştı

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi’nde 11 Ağustos Cuma günü Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı idmanda, siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları bildirildi. Fizyoterapist eşliğinde çalışan Serdar Özkan dışındaki bütün futbolcuların katıldığı kaydedilen antrenmanda kalecilerin, kaleci antrenörü Erdinç Erol yönetiminde çalıştıkları açıklandı. Gruplar halinde yapılan taktik antrenmanının son bölümünde, futbolcuların yandan gelen ortalara şut ve gol çalışması yaptıkları ifade edildi. Beşiktaş, bu akşam basına kapalı yapacağı son idmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

BİLETLER SATIŞTA

Beşiktaş-Gaziantep arasında yapılacak maçın biletleri satışa çıkarıldı. Karşılaşmanın bilet fiyatları tribünlere göre şöyle:

VIP B-E üst: 200 YTL

VIP A-F üst: 150 YTL

VIP A-F alt: 110 YTL

VIP B-E alt: 135 YTL

VIP C-D alt: 150 YTL

Numaralı orta: 110 YTL

Numaralı kenar: 90 YTL

Kapalı üst: 70 YTL

Kapalı alt: 50 YTL

Yeni açık: 20 YTL

Eski açık: 20 YTL

10.08.2006


 

Futbol sadece parayla oynanmaz

Beşiktaş Kulübü Genel Koordinatörü Sami Çoban, futbolun büyük bütçelerle yürütülen bir faaliyet olduğunu, bütçesi kaliteli oyuncuları barındıracak boyutta olmayacak Anadolu takımlarının, başarı şansının büyük takımlara nazaran daha az olduğunu söyledi.

Futbolda azmin ve çalışmanın başarıyı büyük ölçüde etkilediğini ifade eden Çoban, şöyle konuştu:

‘’Ama futbol tamamen parayla oynanan bir şey değil. Sonuçta bakıyorsunuz çok büyük paralarla satın alınan futbolcular, sahada konsantrasyon ya da takım aşkının verdiği duygu eksik olduğu zaman başarısız olabiliyor. Bazen bütçesi çok küçük takımların, çok sürpriz sonuçlar aldığı göz önüne alındığında, futbolun sadece parayla oynanmadığı ortaya çıkıyor” dedi.

10.08.2006


 

Kayseri, İntertoto’dan sonra gözünü UEFA’ya çevirdi

Kayserispor, dün sabah özel bir uçakla Arnavutluk’un başşehri Tiran’a gitti. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Erkilet Havaalanı’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Tiran’dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’İntertoto’da hedefimize ulaşıp, buraya kadar geldik. UEFA Kupası’nda ön elemeleri geçmemiz için iki takımı da elememiz gerekiyor. İlk rakibimiz Tiran. Tiran’dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz, umutlu bir sonuçla dönmek istiyoruz. Kayserispor güçlü bir takım. Büyük bir sürpriz olmazsa Tiran’da iyi bir sonuç alıp Kayseri’de tur atmak istiyoruz.’’

Sağlam, kadroda sarı kart cezalısı Bülent ve sakatlığı süren Kanber dışında bir eksik bulunmadığını da sözlerine ekledi. Kayserisporlu Mehmet Topuz da Tiran maçından umutlu olduklarını kaydetti. Topuz, ‘’Tiran’dan iyi bir sonuçla dönerek Kayseri’de tur atmak istiyoruz’’ diye konuştu.

10.08.2006


 

Yıldıray: Çok formdayız

Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin’de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, takımının, bugüne kadar hiç olmadığı kadar formda olduğunu söyledi.

Yıldıray, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, 5 hafta boyunca sıkı bir şekilde çalıştığını ve övülmesinin hoşuna gittiğini, ancak kendisini baskı altına sokmadığını belirterek, ‘’Hertha’da bugüne kadar hep önemli rol oynadım ve oynamaya devam edeceğim. Şuna eminim, takım olarak bugüne kadar hiç olmadığımız kadar iyiyiz’’ dedi. Takımdan ayrılarak Trabzonspor’a giden Marcelinho’yu aramadığını, takımdaki rolünün aynı kaldığını ifade eden Yıldıray, diğer bazı oyuncular için şimdi kendilerini ispatlama fırsatı doğduğunu kaydetti.

10.08.2006


 

Mourinho’dan hodri meydan

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Chelsea’nin menajeri Jose Mourinho, yeni sezon öncesi rakiplerine meydan okudu.

İngiltere’de son iki sezondur şampiyon olan ve yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Mourinho, yeni sezonda savaşmaya hazır olduklarını söyledi.

Yeni kestirdiği saçlarıyla ilgi toplayan Mourinho, ‘’Benim için imaj önemli değil. Ne hayatta ne de futbol dünyasında herkes tarafından sevilmeyi beklemiyorum. Bu sezonki takımım geçen yıldan daha iyi ve savaşa hazırım’’ dedi.

10.08.2006


 

G. Saraylı Zafer Denizli yolunda

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Galatasaraylı Zafer’in transferinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Teknik direktör Hadzibegiç’in isteği doğrultusunda transfer çalışmasını sürdürdüklerini kaydeden İpek, ‘’Galatasaraylı Zafer ile transfer görüşmemizin son aşamasına geldik. Bu futbolcu ile yarın (bugün) kulüp binasında imza törenimiz olabilir’’ diye konuştu.

10.08.2006


 

Cimbom’dan potaya iki transfer

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Fatih Solak ve Mithat Demirel ile sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen Mithat Demirel ile 2 yıllık, geçen sezon kiralık olarak forma giyen eski Ülkersporlu Fatih Solak ile de 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme yaptı. Antrenör Murat Özyer yönetimindeki Galatasaray Cafe Crown, transfer döneminde daha önce Tufan Ersöz, Cemal Nalga, Murat Kaya, Tolga Tekinalp ve Darrell Mitchell’i renklerine katmıştı.

10.08.2006


 

Henry: Cole gitmesin

Arsenal’in kaptanı ve yıldızı Thierry Henry, Chelsea’ye transferi gündemde olan takım arkadaşı Ashley Cole hakkında yorum yaptı:

“Onun ayrılması takıma büyük darbe vurur”. Arsenal kaptanı Henry yaptığı açıklamada takım arkadaşı Cole’un Chelsea’ye satılması durumunda hem kendilerinin yara alacağını, hem de en önemli rakiplerini güçlendirmiş olacaklarını ifade etti.

10.08.2006


 

Eşref Apak da erken elendi

19. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda hayal kırıklıkları sürüyor. Elvan’ın sakatlanarak 10 bin metre yarışını bitirememesinin ardından, çekiç atmada madalya umudumuz Eşref Apak elemelerde şampiyonaya veda etti.

Olimpiyat bronz madalyalı milli atlet, dün sabah seansında yapılan ve 2 grupta toplam 23 atletin katıldığı eleme mücadelesinde 21. sırada kalarak, şampiyonaya veda etti. Milli forma ile sahaya çıkan diğer Türk atlet Fatih Eryıldırım da mücadeleyi sonuncu tamamlayarak, elendi.

10.08.2006


 

Şanssızlıklar Elvan’ın peşini bırakmıyor!

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 10 bin metre finalinde sakatlanarak yarışı bırakmak zorunda kalan Elvan Abeylegesse’nin peşini şanssızlıklar bırakmıyor.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 19. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda milli takımda bulunan sporculara moral yemeği verdi. 10 bin metre finalinde sakatlanarak yarışı bırakmak zorunda kalan milli atlet Elvan Abeylegesse’ye moral yemeğinde arı saldırdı. Arı tarafından sol el parmağından sokulan Elvan’ın imdadına antrenörü Ertan Hatipoğlu yetişerek milli sporcunun parmağına kuru soğan bastı.

10.08.2006


 

Antalya, Ali Cansun ile anlaştı

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, G. Birliği’nden Ali Cansun ile anlaştıklarını, kulübü G. Birliği ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Süğlün, Antalyaspor’un transferlerini hemen hemen tamamladığına dikkat çekerek, ‘’ Bir yabancı oyuncu daha alırsak transferi tamamlamış oluruz’’ dedi.

10.08.2006


 

İzmir’e uluslar arası organizasyon

2008 Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyonası’nın İzmir’de yapılacağını açıklandı.

Şampiyonaya Yunanistan, İtalya, Bosna Hersek, Slovenya, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Rusya, Avusturya’nın A milli takım seviyesinde katılması bekleniyor.

10.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004