Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY GERETS'İ ÜZDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, kendisiyle yeni sözleşme yapmayan yönetime kırgın olduğunu söyledi.. Belçikalı çalıştırıcı, "Sözleşmenin uzatılması opsiyonu şimdi kullanılmazsa, sezon sonu yeni şartlarla anlaşmayı yenileriz" şeklinde tehditte bulundu..

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin uzatılıp, uzatılmayacağı konusunda son dönemde basına yansıyan, ''Sezon sonuna kadar beklenecek'' haberlerinin hatırlatılması üzerine, ''Başkan Özhan Canaydın ve menajerimin yıl sonuna kadar oturup bazı şeyleri konuşacağını düşünüyorum'' dedi. Basına yansıyan haberlerin kendilerine resmi olarak söylenmediğini anlatan Belçikalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

ŞARTLARIM DEĞİŞİR

''Bunları menajerimin bana söylemesi gerekir. Ama böyle bir şey varsa durumda değişiklik olabilir. Takımı bırakacağım diye bir şey olamaz ama bu değişik bir durumdur. Sezon sonu yeni şartlarla daha farklı bir mukavele yapılması söz konusunu olacaktır. Sözleşmenin uzatılması opsiyonu şimdi kullanılmazsa, sezon sonu yeni şartlarla anlaşmayı yenileriz. ''

KOLAY BIRAKMAM

Gerets, başkan Canaydın'la görüşerek, istemediği taktirde bırakabileceği yönünde bir söz sarf edip etmediğinin sorulması üzerine, şu cevabı verdi: ''Konuşulmadı böyle bir şey. Çünkü en kolay yol bu. Teklifler her zaman geliyor. Ama en kolay seçimi ben hiçbir zaman tercih etmedim. Hedeflerimde devam edeceğim. Başkanla sadece geçen sezonun sonunda bir görüşmemiz olmuştu. Önemli bir teklif gelmişti ve hakkımdaki görüşünü sordum. Daha sonra konu kapandı.''

RAHATSIZ DEĞİLİM

Gerets, ''Tatile çıkarken huzurlu olacak mısınız?'' sorusuna ise ''Kafam rahat olarak tabii ki tatile çıkacağım. Birinci arzum, teknik direktörlük görevine devam etmek. Ama olmazsa da o zaman dünyanın başka bir yerinde bu göreve devam ederim. Rahatsız olarak tatile çıkmam. Sportif açıdan başarılı bir dönem geçiriyoruz. Tatile rahat çıkacağız'' karşılığını verdi.

TEKLİF ALIYOR MU?

Herhangi bir teklif alıp almadığı sorusu üzerine, ''Joker hakkımı kullanıyorum'' diyerek cevap vermeyen Gerets, ''Ben her zaman mukavelemi sonuna kadar uygularım. Bu sezon zaten yüzde yüz sezon sonuna kadar devam edeceğim. Sezon sonu olmazsa yollar ayrılır'' diye konuştu. Yönetim kurulu ile ilk yarının değerlendirmesini yaptıklarını, ancak bunu basınla paylaşmayacağını ifade eden Gerets, transferde adı geçen Ankarasporlu oyuncu Wederson'un sorulması üzerine de şunları söyledi:

WEDERSON KONUSU

''Enteresan bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Ama bundan sonra bir çok isim ortaya atılacaktır. Önemi olan kararları yönetimle beraber vermemizdir. Ayrıca bizim yabancı transferimiz söz konusu değil. Çünkü kontenjanımız dolu. Ayrıca Carrusca yokken, sakatken arkasından pazarlıklara girmek etik olmaz.'' Maçlarda galip gelinmesine karşın yüzünün gülmediği şeklinde bir soru üzerine, ''Diş ağrılarım geçerse güleceğim'' dedi.

18.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY GERETS'İ ÜZDÜ

  Tomas'ın ilk gol sevinci

  Albayrak yönetimi kongrede gitti, geldi

  F.Bahçe, Olimpiyat Stadı'nda oynayacak

  Valencia, Alex'in transferinden vazgeçti

  Kaya ve Serkan süper

  Küfürden utandım


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004