Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tomas'ın ilk gol sevinci

Türkiye Kupasında Kayserispor'a attığı golle Türkiye'de ilk golüne imza atan Hırvat futbolcu Tomas, taraftarların yeni yılını kutlayarak, "Yeni yılda da bize desteklerini sürdürsünler ki biz de bu yılı şampiyon olarak tamamlayalım" diyerek taraftarlara mesaj verdi.

Kayserispor galibiyetini sağlayan golü atan Tomas, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Topun bana doğru geldiğini görünce vücudumla iyi pozisyon almaya çalıştım ve vurduğum anda da gol olacağını biliyordum" dedi. Türkiye'de ilk golüne imza attığını belirten Tomas, Hırvatistan'da da golleri olduğunu belirterek, futbol hayatı boyunca milli takımda attıklarıyla beraber 5 ya da 6 golü olduğunu söyledi.. Ümit Karan'ın gol olduğunda "Tomas mı attı bu golü" diye şaşırdığını ve tekrar bakması gerektiğini söylemesi üzerine, "Şaşırmış olabilir ama orada önemli olan golü atmak ve bu golle 3 puanı almaktı" dedi.

Karşılaşma öncesinde Gerets'in maçın skoruna göre kendisini tatile gönderebileceğini söylediğini belirten Tomas, "Hoca bana 'Bugün 3 puanı alırsak seni tatile yollayacağım' dedi. Benim gol atmam da bunu sağladıysa sevinirim" dedi. Galatasaray taraftarlarının yeni yılını kutlayan Tomas, "Yeni yılda da bize desteklerini sürdürsünler ki biz de bu yılı şampiyon olarak tamamlayalım" diyerek taraftarlara mesaj verdi.

Öte yandan Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, günü izin yaparak geçirdi. Teknik direktör Erik Gerets, her maç sabahı yaptırdığı rejenarasyon idmanını karşılaşma sonrasında gerçekleştirip, oyuncularına dün için izin verdi. Gerets, Fortis Türkiye Kupası'nda 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puana ulaşarak üst tura çıkmayı garantilemeleri üzerine, yabancı oyuncuları ülkelerine erken gönderdi. Sakatlığı bulunan Carrusca'nın daha önce ülkesine gittiği bildirilirken Mondragon, Tomas ve Ilic'ın dün, Song'un da bugün tatil için ülkesine gidecekleri açıklandı. Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ile 20 Aralık Çarşamba günü oynayacağı Fortis Türkiye Kupası 4. maçının hazırlıklarına bu sabah yapacağı antrenman ile başlayacak.

18.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY GERETS'İ ÜZDÜ

  Tomas'ın ilk gol sevinci

  Albayrak yönetimi kongrede gitti, geldi

  F.Bahçe, Olimpiyat Stadı'nda oynayacak

  Valencia, Alex'in transferinden vazgeçti

  Kaya ve Serkan süper

  Küfürden utandım


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004