Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Hürriyet’ten 28 Şubat haberciliğine devam

Konya Numune Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Rıza Sarıbabıçcı, Hürriyet’i yalanladı. İddia edildiğinin aksine, 13 Kasım akşamı bir kadın hekimin değil, icapçı radyoloji uzmanı Dr. Levent Kaya’nın nöbetçi olduğunu kaydeden Sarıbabıçcı, “Böyle hasta ayrımına gitmek gibi bir durum hastanemizde kesinlikle yaşanmamış olup, tıp eğitimi almış hekimlerimizin de cinsiyet ayrımcılığına gitmesi gibi bir durum bundan sonra da yaşanamaz” dedi.


Din şiddeti ve kötü davranışı önlüyor

Yeni Eğitimciler Derneği İstanbul Şubesi ve Yeni Asya Vakfı Sosyal Çalışmalar Grubunun birlikte organize ettiği panelde aile, toplum, okul ve medyadak

Talat: İngiltere söylüyor, ama yapmıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, İngiltere Başbakanı Tony Blair’in Ankara ziyaretindeki açıklamalarına ilişkin olarak yöneltilen bir soruya, “Tabi


  Yıldırım: ‘Askı’ ulaşım politikasını etkilemez

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği’nin (AB), Türkiye ile 8 konuda müzakereleri askıya almasının, Türkiye’nin ulaşım politikasını olumsuz etkilemeyeceğini söyledi.


  Tehdit söylemleri en büyük tehdit

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ‘’Türkiye Cumhuriyeti’nde hala cumhuriyetin tehdit ve tehlike altında olduğunu konuşmak, cumhuriyet için en büyük tehdit ve tehlikedir’’ dedi.


  Yabancı sermayeye Atatürk’lü savunma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Atatürk ecnebi sermayesinin Türkiye’ye girmesini teşvik eden bir insandı. ‘Atatürk’ün partisinin lideriyim’ diyen insan bunu görmüyor’’ diyerek CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı eleştirdi.


  Bütçe maratonuna devam

Meclis, bu hafta da bütçe görüşmelerini sürdürecek. TBMM Genel Kurulunda, hafta boyunca 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Kanunu Tasarısının görüşülmesine devam edilecek.


  Jandarmanın helikopterlerini ASELSAN modernize edecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 12 Aralık Salı günü toplanan Savunma Sanayi İcra Komitesinde, Türk savunma sanayinin önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak projelere ilişkin üretim programında ASELSAN’a da önemli bir üretim görevi verildi.


  Diyanet, misyon ve vizyon yeniliyor

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, TBMM Genel Kurulunda, Diyanet İşleri Başkanlığının bütçesinin görüşmeleri sırasında hükümet adına yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığının, vizyon ve misyonu yeniden inşa ederek yoluna devam etmek istediğini söyledi.


  Sezer, Mevlânâ’yı da ‘gönenç’le andı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Mevlânâ’nın 733. Vuslat yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sezer, ‘’mutlu ve huzurlu bir ortamda insanca yaşamanın, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü gibi değerlerin benimsendiği, ayrımcılık ve şiddetin önlendiği, barışın egemen olduğu bir dünyada olanaklı olduğunu’’ vurguladı.


  Emniyetin lojmanı TOKİ’den

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), büyük bölümü Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğüne, 1666 konutu lojman amaçlı tahsis etti.


  Kosovalı hacı adayları mukaddes yolculukta

Balkanlar’dan mukaddes topraklara gitmek üzere yola çıkan Kosovalı hacı adayları Adana’ya ulaştı. Geçen hafta yola çıkan Kosovalı hacı adayları yolculuklarının 3. gününde Adana’ya geldi.


  Siyasiler doğru bildiklerini cesurca savunabilmeli

DYP Bağcılar İlçe Başkanı Bahattin Koç,“Siyaset yapan insanlar doğru bildiklerini her ortamda cesur bir şekilde savunabilmeli” dedi.


  Türkiye’nin işlemcisi Pardus 2007 karşınızda

Türkiye’nin işletim sistemi Pardus’un son kararlı sürümü olan Pardus 2007, bugün saat 11:00 itibariyle www.pardus.org.tr adresinden ücretsiz olarak indirilebilecek.


  Hayvanlar sıcaktan kaçıyor

Bilimadamları, iklimin ısınmasıyla birlikte memeli birçok hayvanın hayatlarını kurtarmak için yüksek bölgelere kaçmak zorunda kaldığını vurguluyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004