Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Masonlar acınacak halde

Yahu bu nasıl bir gizli örgüttür? Bu, Nasreddin Hoca türbesi gibi üç yanı kapalı, bir yanı açık, kapısı kilitli fakat arka duvarı olmayan bir yer midir?

Şibolet... Bu nasıl paroladır ki bizim kapıcı bile biliyor? Arkadaşlarla aramızda gırgır olsun diye, el sıkarken iki parmağımızı karşımızdakini bileğine hafifçe vuruyoruz, bu nasıl gizli işaretleşmedir ki dalgasını geçebiliyoruz?

Masonlarda şimdi de toplu istifalar başlamış... Say ki, Sınırlı Sorumlu Çörtüklüpörtük Güzelleştirme ve Kalkındırma Kooperatifi yönetim kurulu...

Geçen yıl büyük üstadın (“maşrık-ı azam” terimini böyle çağdaşlaştırmışlar) paraları kendi çıkarına harcadığı ileri sürülmüş, iki yöneticiyle birlikte “ihraç edilmişti”... Mafya ya da gizli servisler gibi masonluktan da çıkış yoktur, “uykuya yatmışlardı”...

Bu skandala katlanamayan birçok mason da (aralarında tanıdıklarım da var) kendi kendilerini uykuya yatırdılar, localarına gitmemeye başladılar. (Böylece o çocukça ritüellerden de, konuşmalar sırasında esneyip uyuklamaktan da kurtuldular.)

Şimdi de eski bir büyük üstad, beş yönetim kurulu üyesi ve de üç yedek üye toplu istifa etmiş! İki ay sonra genel kurul varmış, yeni büyük üstadı da orada devireceklermiş... Say ki Galatasaray Spor Kulübü mali kongresi!

Eh, Türkiye’de faaliyet gösterebilmek için Dernekler Kanunu’a uymak zorunda kalınca, anlı şanlı gizli örgütün de böyle suyu çıkar tabii... Yakında kurultay yapmak için spor salonu da kiralarsınız!

Akşam, 3.4.2007

Engin ARDIÇ

04.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AKP nereden nereye...

  Türban ve iktidar

  Özkök Paşa anlatmalı

  Masonlar acınacak halde


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004