21 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

BEŞİKTAŞ Kulübü, yeni transferi Ricardo Quaresma ile üç yıllık sözleşme imzalarken, İnönü Stadındaki törene gelen yaklaşık 22 bin taraftar bugüne kadar Türkiye'de yapılamayan şova hem önderlik etti, hem de kırılması güç olan bir rekora da imza atmış oldu.

Yeni transfer Quaresma, yaptığı konuşmada takımını şampiyon yapmak için gerekirse saha içinde kanını bile akıtabileceğini söylemesi yönetim ve taraftarların büyük alkışını aldı. Konuşmasında Türkiye'nin, Hakkari'deki terörist saldırıda verdiği şehitler için üzgün olduğunu belirtmesi de taraftarın gönlünde ayrı bir sevgi bıraktı. Quresman, ''Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe ve taraftara geldiğimi biliyorum. Buraya gelmem hayatımın en güzel anı oldu'' dedi. Beşiktaş'a gelmesinin en büyük nedeni olarak yeni kulübünün geçmişi ve taraftarların büyüklüğünü gösteren Quaresma, şunları söyledi:''Başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri beni almak için büyük çaba gösterdi. Hayatımın en güzel anını yaşıyorum. Çok mutluyum. Beşiktaş'a gelmemin en büyük nedeni hep beraber bu takımı şampiyon yapmaktır. Söz veriyorum, her şeyimi vereceğim. Şampiyonluklar yaşayacağız. Herkese teşekkür ediyorum. ''

MAĞAZAYA HÜCUM ETTİLER

Quaresma'nın imza törenine 21 bin 320 taraftarın geldiği açıklandı. Daha önce saat 17.00'de açılacağı açıklanan stat kapıları ilgiden dolayı erken açılırken taraftarlar adeta akın etti. Yaptıkları şovlarla renkli görüntüler oluşturan siyah-beyazlılar, Quaresma'nın transferinden dolayı büyük sevinç yaşadı. Portekizli oyuncu, imza töreni sonunda psaha kenarında dizili toplarla şovlar yaptı. Topları bir süre sektirdikten sonra taraftarlara atan yeni transfer, formasını da küçük bir çocuğa hediye etti. Bu arada imza töreni sonrası taraftarlar, statta bulunan ''Kartal Yuvası'' mağazasına hücum etti. Taraftarların Quaresma'nın numarasını taşıyan formalardan almaya çalışmaları nedeniyle mağazada izdiham yaşandı.

21.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖNÜLLERİ FETHETTİ

  Quaresma barışı

  Hilbert geliyor

  Kırkpınar heyecanı başlıyor

  KEWELL HAKEMİ SUÇLADI

  ‘Vuvuzela’ çılgınlığı Türkiye'de yayılıyor

  Beşiktaş potada 3 oyuncu aldı

  Oğlu için sahaya inen anneye gaz

  Portekiz-Kuzey Kore

  Şili-İsviçre

  İspanya-Honduras

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.