Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Roberts: Beşiktaş'a gelirim

Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu ve iki gün önce bonservis bedelini arttırarak 2 milyon sterlin ödemeyi kabul ettiği Wigan Athletic'in golcüsü Jason Roberts'ın transferini bitirmek üzere.

Yıldız futbolcunun dün İngiliz kulübüne veda ettiği belirtildi. Siyah-beyazlı kulübün hocası Jean Tigana'nın raporuna göre almak için uğraş verdiği İngiliz futbolcu Jason Roberts transferinde sona gelindiği ifade edildi.

İngiliz basınına bir açıklama yapan golcü futbolcu, "Kulübümün bana önerdiği sözleşme ve şartlar kabul edilemez düzeyde. Ben teklifi reddettikten sonra da yeni bir teklif sunmadılar. Artık Wigan Athletic defterini kapattım. Şu an Beşiktaş'ın ciddi bir teklifi var ve bana çok cazip görünüyor" dedi.

Geçen sezon İngiliz liginde attığı 14 golle Wigan'ın en golcü oyuncusu olan Roberts, kulübünün kendisine karşı olan tutumu hak etmediğini belirterek, "Benim için bitti, kulübümün bana davranış tarzı çok saygısızca. Olsun, ama benim için artık değişiklik yapma zamanı" diye konuştu.

İngiliz kulübüyle köprüleri atan Jason Roberts'ın, kendisine en iyi teklifi yapan Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Roberts, "Beşiktaş, UEFA Kupası'nda yer alacak. Takımın teknik direktörü de Jean Tigana. Taenıdığım ve güvendiğim bir teknik adam" diye konuştu.

04.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tribünler niye boş?

  Nihat: Milli Takımı ço iyi bir gelecek bekliyor

  F.Bahçe'de transferleri yeni antrenör yapacak

  Roberts: Beşiktaş'a gelirim

  Hakan Şükür ve Sabri çorbacıda taciz edildi

  Kupada ilk maç Cumaya

  Galatasaray'da eğlenceye devam

  Trabzonspor'un kupalarına şaşırdı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004