Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran'dan uzlaşma sinyali

İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, nükleer çalışmalarından doğan problemi gidermek amacıyla kendilerine sunulan öneri paketinin olumlu noktaları olduğunu, ancak açıklık kazandırılması gereken belirsizlikler bulunduğunu söyleyerek uzlaşma sinyali verdi.


Abbas, HAMAS’a verdiği süreyi uzattı

Filistin lideri Mahmud Abbas, İsrail cezaevlerindeki Filistinli liderlerin hazırladığı planı kabul etmesi için Hamas’a verdiği süreyi hafta sonuna kad

Filistin'den Sezer'e sitem

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in Ortadoğu gezisi kapsamında, Hamas hükümeti ile temasta bulunmayacağını bildirmesinin ardından açıklamalarda buluna


  Irak’ta karton kutudan 9 kesikbaş çıktı

Irak’ta Bakuba şehri yakınlarında bir kutudan 9 kesik baş çıktı.


  Doğu Timor’da isyan devrime dönüştü

Doğu Timor’un başşehri Dili’de, Başbakan Mari Alkatiri’nin istifasını isteyen binlerce kişi gösteri düzenledi. Bölgedeki AFP muhabiri, her biri 40 kadar kişi taşıyan 40’tan fazla kamyonla, motosikletli yüzlerce kişinin Malezya askerlerinin koruduğu hükümet binası yakınlarına geldiğini belirtti.


  Üsküp’te Türk üniversitesi kuruluyor

Üsküp’te bir Türk üniversitesinin kuruluyor. Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer’in, Prof. Dr. Sabahaddin Zaim’i arayarak verdiği habere göre, Üsküp’te bulunan Türk Büyükelçiliği ve Mustafa Paşa Camii paralelinde kalan arsa üzerinde Türk üniversitesi kurulacak.


  Turabi’den yeni inciler!

Sudan’ın önde gelen Müslüman muhalefet liderlerinden Hasan El Turabi, Sudan’ın gelecek başkanının Hıristiyan ya da kadın olmasının kendisini rahatsız etmeyeceğini söyledi.


  Üç kollu bebeğe başarılı ameliyat

Çin'de 3 kollu doğan bir bebeğin iki adet sol kolundan birisi ameliyatla alındı. Doktorlar iki aylık bebekte daha az gelişmiş olan kolun kesildiğini belirtti.


  Londra Müslümanlarından haksızlığa protesto

İngiltere’nin başşehri Londra’da yaşayan Müslümanların, gelecek Cuma namazının ardından, polisin geçen hafta yaptığı baskını protesto etmeye hazırlandığı bildirildi. Baskında bir kişi göğsünden vurulmuştu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004