Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Küfür istemiyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezon öncesi taraftarlara seslenerek, "Seyircilere sesleniyorum. Lütfen annelerimizi rahat bırakın, beyaz bir futbol önümüzdeki sezon Galatasaray'a yakışır maçlar istiyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Spor Zamanı Programı'na katılarak gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Canaydın, büyük sıkıntılar çektiklerini ancak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini ise Başkan Canaydın, şöyle yorumladı: "Aziz Başkan'ın yerine kendimi koyuyorum, geçirdiğim 15 gün içerisinde hem kupayı hem de ligi kaybedişini düşünüyorum. Bende Türkiye'nin en büyük takımının başkanıyım o anda bizim şampiyonluğumuzu gölgede bırakmak istediğini düşünmüyorum. Ama böyle şüphe herkes tarafından yazıldı çizildi ve gündemi doldurmaktan öteye gitmedi. "

Gelecek sezona yönelik yabancı transferi konusunda programda açıklamalarda bulunan Canaydın, "İmkanlarımız dahilinde en iyi oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Biz hakikaten Popescu, Tafarel, Hagi ile üç süper oyuncuyu yakalamıştık. Bugün hedefi küçültmenize imkan var mı? Mondragon'u gitmişken geri aldık, Song ciddi bir transfer, Frank de Boer ve Conceicau ciddi bir transferdi ama maya tutmadı. Real Madrid'i inceleyin. Dünyanın dokuz büyük oyuncusu ile mayayı tutturamadığı anlar oldu" dedi.

Galatasaray Kulübü'nde olaylı bir şekilde ayrılan Ribery'nin Fransa'nın en popüler oyuncusu olduğunu belirten Canaydın, "Şuanda dosyamız FIFA'da. Dosyamızı inceleyenler CAS'dan çıkacak sonuca göre Altı ile Sekiz milyon Avro alacağımız söylediler, bizim talebimiz On milyon Avro. On beş milyon Avro da verseler ben Ribery'nin geri gelmesini ısrarla isterim çünkü çok ağırıma gitti" diye konuştu.

Yapılan transferlerin kendi onayından geçtiğini kaydeden Başkan Canaydın, "Ben onaylamazsam hiçbir transfer gerçekleşmez. Transferin başında, ortasında, sonunda değil her yerinde benim kararım önemlidir" dedi. Başkan, Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamaları sırasında hindilere forma giydirmesini tasvip etmediğini kaydetti. Canaydın, yeni sezon öncesi seyircilere de seslenerek, "Lütfen annelerimizi rahat bırakın, küfür etmeyin" dedi. Canaydın, Ocak ayı içinde yapılan Futbol Federasyonu seçimlerinde kendisine başkanlık teklifi geldiğini belirterek, "Federasyon başkanlığı teklifi geldi. Ben hayır dedim" diye konuştu.

07.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Küfür istemiyorum

  Lazaroni'ye güveniyoruz

  Dünya Kupasında en başarılı Brezilya

  Kayserispor'a Arjantinli golcü

  Antalyaspor'da Cordoba sesleri

  Beşiktaş, Bobo'yu borsaya bildirdi

  Cech yılın sporcusu

  Fahri imzaladı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004