Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lazaroni'ye güveniyoruz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, herkese göre teknik direktör almalarının söz konusu olamayacağını belirterek, Lazaroni ile kan uyumunu sağlayacaklarına inandıkları için takımın başına getirdiklerini söyledi.

Türkiye'de birilerinin istediği gibi teknik direktör getirilmediği zaman eleştirilere maruz kalındığını ifade eden Asbaşkan Sayitoğlu, "Trabzonspor'un başına herkese göre teknik direktör getiremeyiz. Birilerinin kendi düşüncesinde veya kendi istediği hocayı getirmediğiniz zaman eleştirilere maruz kalıyorsunuz. Trabzonspor, gelen yabancı teknik adam olsun futbolcu olsun uyum sorunu yaşıyor. Biz Lazaroni ile uyum sorunu yaşamayacağız. Kan uyumunu Lazaroni ile sağlayacağımıza inandığımız için takımın başına getirdik. Bizim için en iyi hoca o, onunla uyum sorunu yaşamayacağız" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam Lazaroni'nin çok mütevazi ve sevecen bir insan olduğunu belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Kendisine tahsis edilen evi gezdirdiğimiz zaman, evin kendisine çok büyük olacağını ve şehirden uzak olması nedeniyle insanlarla iç içe olan bir yer istedi. Kendisi bize 'Ben çıkıp bir yerde oturup insanlarla birlikte oturmam lazım. Bir şeye ihtiyacım olduğu zaman çıkıp marketten kendim alabilmeliyim' gibi ifadeler kullandı" dedi.

Lazaroni'nin birçok kulüp çalıştırması ile ilgili olarak ise Sayitoğlu, "Bu Lazaroni ile ilgili olduğu kadar çalıştırdığı kulüplerle de ilgili olabilir. Trabzonspor'da böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe ile Avrupa'da büyük bir başarıya imza atmış bir teknik adam. Trabzonspor'u hedeflerine taşıyacağına inandığımız için Lazaroni'yi takımın başına getirdik. Teknik adam konusunda titiz ve aceleci davranmamızın nedeni Trabzonspor'u yarınlara taşıyacak bir teknik adamla anlaşmaktı. Bundan da doğru bir tercih yaptığımıza inanıyorum. Lazaroni'nin yardımcısının kim olacağına da karar verdikten sonra transfere hız vereceğiz" diye konuştu.

07.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Küfür istemiyorum

  Lazaroni'ye güveniyoruz

  Dünya Kupasında en başarılı Brezilya

  Kayserispor'a Arjantinli golcü

  Antalyaspor'da Cordoba sesleri

  Beşiktaş, Bobo'yu borsaya bildirdi

  Cech yılın sporcusu

  Fahri imzaladı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004