Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de imza şov

Önümüzdeki sezon 100. yılını kutlayacak Fenerbahçe, bugün dış ve iç transferde anlaşma sağladığı futbolculara resmi imza attırdı. Fenerbahçe Burnu'ndaki kulüp binasında düzenlenen törende, Beşiktaş'tan alınan Tümer Metin, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Uğur Boral ile iç transferde yeniden anlaşılan Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Can Arat, Volkan Babacan, Servet Çetin, Olcan Adın, Kerim Zengin resmi sözleşmeye imza attılar.

Asbaşkan Murat Özaydınlı, Türkiye'nin önde gelen oyuncularına imza attırdıklarını belirterek, ''Hepsi milli takım ve Türkiye'nin geleceğinin yıldızları, hepsini kadromuzda görmekten mutluyuz'' dedi. ''Aramızdan ayrılan oyunculara da teşekkür etmek istiyorum'' diyen Özaydınlı'nın takımdan ayrılan sadece Nobre olmasına rağmen çoğul konuşması dikkati çekti.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer Metin, aldığı karardan pişman olmadığını söyledi. Tümer, önümüzdeki yılın Fenerbahçe için çok önemli olduğunu belirterek, ''100. yılda böyle bir kadronun içinde olmaktan son derecemutluyum. Aldığım kararın hep arkasındayım'' dedi. Yaklaşık 1 haftalık geçen süreçte yapılan eleştirilerin normal olduğunu kaydeden Tümer, şöyle konuştu:

''Eleştiriler çok normaldir, olacaktır. Bunlara saygı duyuyorum, ama eleştirilerin hakaret derecesine varmadan yapılmasını rica ediyorum. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kimse neyin ne olacağını bilemez. Dışarıda neyin ne şekilde gelişeceğini de bilemezsiniz. Böylebir camia içinde bulunduğum için mutluyum. 100. yılda da Allah nasip ederse şampiyonluk yaşamaktan mutlu olacağım.''

Bir gazetecinin ''Türkiye'de Beşiktaş formasından başkasını giymem'' şeklindeki sözünü hatırlatması üzerine Tümer, ''Bu bir hata ise bunu kabul edebilirim. Bunu söyledim, ama hayat her dakika insana bazı şeyler öğretiyor. Beşiktaş taraftarının tepkileri gayet normaldir. Ben Türkiye'de değiştiremeyeceğim gerçeklerle yaşamayı öğrendim. Fazla söylenecek bir şey yok. Yineliyorum aldığım karardan son derece mutluyum. Yastığa da kafamı rahat koyuyorum'' diye konuştu.

Uğur Boral ise 100. yılda bu camiada olmanın onur verici bir olay olduğunu ifade ederek, ''Ben devre arasında Fenerbahçe'ye imza attım. Türkiye'de zor günler geçirdim. Çünkü Türkiye'de bunlar normal karşılanmıyor. Dönem arasında olan bazı olaylardan sonra Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anladım. Çünkü Fenerbahçe yaşadığım bazı olaylarda bana sahip çıktı, hatta oynadığım kulüpten daha fazla destek oldu'' diye konuştu.

08.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de imza şov

  Sergen, 5 bin kişilik Ostim Stadında sahaya çıkacak

  Hakan: İnanmış bir kadromuz var var

  Trabzon Ricardinho'yu bekliyor

  İngiliz Millî Takımına duâ desteği

  Millî Takım iyi mi?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004