Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: İnanmış bir kadromuz var var

Galatasaray'ın milli oyuncusu Hakan Şükür, birkaç transferle ve geçen yıl kazanılan özgüvenle bu yıl da başarılı olacaklarını söyledi. Antalya'da, kızları Zeynep ve Buse ile birlikte tatil yapan Hakan Şükür, Galatasaray'a ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray'ın az ve öz transfer yapacağına dikkati çeken Hakan Şükür, ''Nokta transferler çok önemli. İhtiyacımız olan bölgeler var. Birkaç transferle gelecek yıl da başarılı olacağız. İnanmış, çok karakterli bir kadromuz var. Bu sene de böyle olacağını ümit ediyoruz ama bu yıl çok farklı kulvarlar var. Zor bir dönemden geçeceğiz. İnşallah üstesinden geliriz'' diye konuştu.

FORVETİMİZ KALİTELİ

Galatasaray'ın forvet sıkıntısı olmadığını belirten Şükür, şöyle devam etti: ''Forvetimiz çok kaliteli. Özgürcan'ı da katarsanız 5 forvetimiz var. Galatasaray'a forvetten ziyade forveti besleyecek oyuncular alınacak. Çok geniş yelpazeli bir mücadeleye gireceğiz. Avrupa Kupası,Türkiye Ligi, Türkiye Kupası... Kadronun kalabalık olmasında fayda var. Orta saha ve defansa güzel transferler olursa başarılı oluruz.''

BU YIL LİG ÇETİN GEÇECEK

Şükür, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Futbol, ekip ruhu ile oynanır. Bunu sağlamak zorundasınız. Fenerbahçe geçen yıl istihdam takımıydı, çok basit hatalar yaptı. Bu bizim işimize yaradı. Biz de çok samimi, çok güzel mücadele ettik. Şampiyon olduk. Büyük transferler tanıtım açısından önemli. İnşallah kaliteli bir lig geçer. Keza Beşiktaş da böyle transferler yapacak. Trabzonspor da öyle. Kayserispor geçen yıl iyi bir performans yakaladı. Bu yıl da bunu bırakmayacak. Düşmemeye oynayan takımların bundan ders alacağını da düşünürsek bu yıl lig çok çetin geçecek.''

SERGEN'İN TRANSFERİ

Sergen'in Şekerspor'a transferi ile ilgili de konuşan Şükür, ''Şekerspor'a giden Sergen biraz finansal düşünmüş olabilir. Sergen'inson dönemleri. Beşiktaş'tan da ayrıldı. Çok kaliteli, çok sevdiğim, düzgün bir insan. Çok beraberliğim oldu. Kendini verdiği zaman Avrupa'nın her takımında oynayabilecek bir futbol yeteneği var" şeklinde konuştu.

08.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de imza şov

  Sergen, 5 bin kişilik Ostim Stadında sahaya çıkacak

  Hakan: İnanmış bir kadromuz var var

  Trabzon Ricardinho'yu bekliyor

  İngiliz Millî Takımına duâ desteği

  Millî Takım iyi mi?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004