Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen, 5 bin kişilik Ostim Stadında sahaya çıkacak

4 büyük takımın formasını giyen tek futbolcu olan Sergen Yalçın, Süper Lig hesapları yapan Etimesgut Şekerspor için mücadele edecek. Takımda Sergen dışında Birinci Lig deneyimli 5 futbolcu daha var.

Turkcell Süper Ligi'nde 4 büyük takımın da formasını giyen tek futbolcu olan Sergen Yalçın, 2 sezon sonra Süper Lig'e çıkma hesapları yapan Etimesgut Şekerspor için mücadele edecek. Yıldız futbolcunun transferinde ısrarcı davranan ve 3 yıllık sözleşmeye imza attıran başkent temsilcisinin kadrosunda, Süper Lig deneyimi bulunan 5 futbolcu daha yer alıyor. Gelecek sezon İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ne çıkma mücadelesi verecek yeşil-beyazlı ekipte, Sergen'in yanı sıra Osman Özköylü, Mehmet Altıparmak, Faruk Sarman, Mustafa Kocabey ve Hüseyin Karakayış, Süper Lig deneyimleriyle takıma büyük katkı sağlayacak.

Forma giydiği 4 büyük takımda binlerce taraftarının desteğiyle sahaya çıkan yıldız futbolcu, gelecek sezon 5 bin kişilik Ostim Stadı'nda Ankaralı futbolseverlerle buluşacak. Kullanım hakkı Ankaraspor'da bulunan stat için tekrar protokol imzalayan Etimesgut Şekerspor, kendi stadını yapana kadar maçlarını burada oynamayı planlıyor.

UEFA normlarına uyma çabasındaki yeşil-beyazlı takım, tesisleşme yolunda da önemli adımlar atıyor. Antrenman sahalarını 4'e yükselten başkent ekibinin tesisleri tamamlanma aşamasında. Etimesgut Şekerspor, teknik direktör Bahri Kaya ile yola devam etme kararı aldı. Başkent temsilcisi, sözleşmesi sona eren deneyimli teknik adamla bir yıllık sözleşme imzaladı. Altyapı antrenörlüğü görevini ise Tamer Güney sürdürüyor.

08.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de imza şov

  Sergen, 5 bin kişilik Ostim Stadında sahaya çıkacak

  Hakan: İnanmış bir kadromuz var var

  Trabzon Ricardinho'yu bekliyor

  İngiliz Millî Takımına duâ desteği

  Millî Takım iyi mi?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004