Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî Takım iyi mi?

Milli Takımın Almanya'da yaptığı hazırlık kampı, futbol kamoyunda farklı yorumlarla değerlendirildi. Bazıları Milli Takımı beğendiklerini, bazıları da yetersiz bulduklarını söylediler. Teknik Direktör Fatih Terim'in takdim ettiği futbolculardan sadece Fenerbahçe'den Can Arat aşama yapacak nitelikte görüldü. O da takımında forma şansı bulabilirse. Can'ın dışındaki bilinmeyen oyunculara baktığımızda hiçbirisi A Milli Takım düzeyinde faydalı olacak yeterlilikte değildi. Volkan Yaman, Orkun, Murat Ocak,Burak, Bilal Kısa. Bu oyuncuların A Milli Takımın yarışma formatlı maçlarında yer bulacaklarını sanmıyorum.

Tanınan oyunculardan milli takıma çağırılan Servet Çetin, Fahri Tatan, Volkan Arslan, Uğur Boral, Caner Erkin şu an için takımda yerbulamaz. Böylece 10 tane oyuncu devre dışı kalmış oluyor.. Geriye kalan 18 oyuncudan Hasan Kabze, İbrahim Akın, Gökdeniz, Can Arat milli maçlar öncesi durumlarına göre, bir ihtimal çağrılabilecek isimler. Almanya kampındaki iskelet kadro Rüştü, Volkan, Gökhan Zan, Nihat, Fatih Tekke, Hüseyin, Tuncay, Nuri, Necati, İbrahim Toraman, Halil, Hamit, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'dan oluşmuş görünüyor. Bu çekirdek kadroya Yıldıray, Hasan Şaş, Orhan Ak, Tümer, cezası biterse Emre gibi isimlerle takviye olur. Kısacası milli takımın Almanya kampına bazı oyuncuların çağırılışını gereksiz buluyorum.

Ayrıca şu konuyu da merak ediyorum: Bu sene yıldızı parlayan ve ilerisi için olumlu sinyaller veren bazı genç oyuncular neden bu kampa çağırılmadı? Trabzonspor'dan Ufuk, Galatasaray'dan Ferhat, Beşiktaş'dan Gökhan Güleç aklıma gelen ilk isimler.

Said OKUR

08.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de imza şov

  Sergen, 5 bin kişilik Ostim Stadında sahaya çıkacak

  Hakan: İnanmış bir kadromuz var var

  Trabzon Ricardinho'yu bekliyor

  İngiliz Millî Takımına duâ desteği

  Millî Takım iyi mi?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004