Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alman basını: Harika başladık

Alman basını, Almanya'nın Kosta Rika'yı 4-2 yendiği maçta çok iyi oynadığı, ancak defansta hala büyük sorunları olduğu yorumunu yaptı. Maçla ilgili haberlere geniş şekilde yer veren Bild gazetesi, ''Harika goller-Ancak defansımız bir kabus'' başlığıyla birinci sayfadan verdiği haberde, Alman milli takımının attığı gollerin çok güzel olduğunu, ancak defansta hala sorunların yaşandığını yazdı.

İngiltere Başbakanı Tony Blair, gazeteye verdiği demecinde, futbol sözkonusu olduğunda Almanlar'ı hiç bir zaman küçümsemediklerini ifade ederek, İngiltere ve Almanya'nın finale kalabileceklerini, ancak finalde Almanya'nın yenileceğini söyledi. Almanya'ya çok sayıda İngiliz turistin geldiğini, siyasi ilişkilerin de çok iyi olduğunu belirten Blair, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de çok iyi anlaştığını, kendisinin tüm konularda çok açık sözlü bir insan olduğunu kaydetti.

''Klinsi'' lakabıyla tanınan Alman milli takım teknik direktörü Jürgen Klinsmann da, gazeteye yaptığı açıklamada, yedikleri gollerden sonra da takımının kendisini iyi şekilde toparladığını ve bundan sonra da şımarmayacaklarını söyledi. Bazı oyuncuların sarı kart görmesine üzüldüğünü ifade eden Klinsmann, hakemlerin artık bazı faullerde çok hassas davrandığını ve hiç çekinmeden sarı kart gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Berlin'de yayınlanan B.Z gazetesi de, ''Bu daha başlangıçtı-Bravo Klinsi'' başlığıyla verdiği haberde, Alman milli takımının zaferinin tüm halk tarafından büyük bir coşkuyla kutlandığını yazdı. ''Berliner Morgenpost'' gazetesi de, Almanya'nın galibiyetinden sonra, çeşitli kentlerde düzenlenen taraftar şenliklerinde vatandaşların bu zaferi coşkulu şekilde kutladığı ifade edildi.

Bir Meksikalı 135 biletle yakalandı

Meksika'da bir kişinin, yanında 135 bilet ve 155 bin avro nakit parayla Paris'e gitmeye hazırlanırken yakalandığı bildirildi. Meksikalı yetkililer, 39 yaşındaki Meksikalının Meksika polisi tarafından gözaltına alındığını belirtti. Bilet ve paranın, Meksikalının bagajlarının havaalanındaki X ray cihazından geçirilmesi sırasında fark edildiği kaydedildi.

Frankfurt'ta İngiliz polisler dolaşıyor

Almanya'nın Frankfurt kentinde İngiliz polisleri de görev yapıyor. İngiltere'de ''Boby'' lakabıyla anılan polisler, Alman polisleriyle işbirliği yaparak, şiddet yanlısı taraftarların tespit edilmesi ve düzeninin sağlanması amacıyla sokaklarda dolaşıyor. Frankfurt'a gelmeye başlayan İngiliz taraftarlar da havanın sıcak olması nedeniyle sokaklarda yarı çıplak bir şekilde geziniyor.

11.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Alman basını: Harika başladık

  Hamit'i isteyen Canaydın'a sürpriz teklif

  Golcü Umut Trabzon'da

  İbrahim Kutluay kız babası oldu

  Ümit Karan: Favori yine G.Saray

  Tümer: Paşa paşa askerlik yaparım

  Ronaldinho dondurma markası oldu

  Bayan kaleciyi küfür ağlattı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004