Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hamit'i isteyen Canaydın'a sürpriz teklif

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 Başkanı Gert Rehberg ile yaptığı özel görüşmede Hamit'i istedi, ancak Kuranyi teklifiyle şaşırdı. Başkan Canaydın şimdi beklenmeyen teklif için karar aşamasında.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, transferde atağa kalktı. Özhan Canaydın, Bundesliga ekiplerinde Schalke Başkanı Gert Rehberg ile çok özel bir görüşme gerçekleştirdi. Canaydın Rehberg'le yaptığı görüşmede, Schalke'nin ve milli takımın başarılı oyuncusu Hamit Altıntop'u istedi. Galatasaray Başkanı'nın, ''Hamit'i bir yıllığına bize kiralayın'' önerisine Schalke Başkanı'ndan ilginç bir cevap geldi.

Rehberg'in ''Hamit'i vermeyi düşünmüyoruz, ama sana dünya çapında bir yıldız verelim, Türkiye'de yer yerinden oynasın'' sözleri üzerine kim olduğunu soran Canaydın'ın, ''22 numara'' cevabını aldığı belirtildi. Başkanın geçen sezon Stuttgart'tan Schalke'ye transfer olan ancak Schalke'de forma şansı bulamayan Kevin Kuranyi'yi teklif etmesi üzerine Canaydın, Galatasaray'ın forvet hattındaki yoğunluk nedeniyle düşünmek için zaman istediği ileri sürüldü.

Brezilya doğumlu Kevin Kuranyi, geçen sezon başında Stuttgart'tan Schalke'ye transfer olmuş, ancak kadroda kendine yer bulamamıştı. Bundesliga'da gol krallığı da bulunan yıldız golcü geçen sezon Schalke formasıyla 30 maçta 10 gole imza attı. Kuranyi'nin, Bundesliga'da oynadığı toplam 99 maçta 40 golü bulunuyor.

Öte yandan Bursa'da kendi adını taşıyan ilköğretim okulunun mezuniyet törenine katılan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, önemli transfer yapmak için çalıştıklarını söyledi. Canaydın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hastalığı için; "Geçmiş olsun dileklerimi kendilerine ilettim, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur" dedi. Törenin son bölümünde öğrencilerin izdihama neden olmaması için devreye giren korumalar, Canaydın'ı salon dışına çıkarttı.

11.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Alman basını: Harika başladık

  Hamit'i isteyen Canaydın'a sürpriz teklif

  Golcü Umut Trabzon'da

  İbrahim Kutluay kız babası oldu

  Ümit Karan: Favori yine G.Saray

  Tümer: Paşa paşa askerlik yaparım

  Ronaldinho dondurma markası oldu

  Bayan kaleciyi küfür ağlattı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004