Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî Takım kampına neden saldırıldı?

Genç Milli Grekoromen Güreş Takımı'nın Elmadağ'daki kampına, ilçe halkı tarafından saldırıda bulunulduğu öğrenildi.

Antrenörler Hasan Arı, Erdoğan Karaali, Şaban Donat ve Hüseyin İldem yönetiminde Elmadağ'da hazırlık kampı yapan milli takımın, geçtiğimiz hafta içinde yaşanan tatsız olaylar nedeniyle kampı erken bitirmek zorunda kaldığı ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, sporculardan Özbek asıllı Ruşen Sadullahev, Abdullah Soytürk ve Ramazan Şahin, 6 Haziran Salı akşamı, kamp yerinin yakınındaki ağaçlık alanda yürüyüş yaparken alkollü oldukları iddia edilen bir grup gencin sözlü tacizine maruz kaldı. Bunun üzerine sporcularla gençler arasında kısa süreli bir kavga yaşanırken, kamp müdürü Yüksel Dönmez, olaya müdahale ederek sporcuların tesislere dönmesini sağladı.

Ertesi akşam, bu kez milli takım sporcularından Abdülsamet Uğurlu ile Abdullah Soytürk, 15-16 kişilik bir grup tarafından sıkıştırıldı. Elmadağlı gençlerin elinden kurtulan Soytürk, koşarak takımın kamp yerine geldi ve diğer sporculardan yardım istedi. Bunun üzerine kampta bulunan sporcular, Elmadağlı gençlere saldırdı. Bu gençleri şehir merkezine kadar kovalayan milli takım sporcuları, bu kez halkın büyük tepkisiyle karşılaştı. Milli güreşçilerin kamp yerine dönmesinden sonra yaklaşık 200 kişilik bir grup ellerinde av tüfekleri, çapa, kürek, bıçak gibi kesici aletler ve hatta elektrikli testereyle milli takımın kamp yerini bastı. Buradaki kavga sonucunda sporculardan Abdülsamet Uğurlu bacağından bıçaklanarak hastanede tedavi altına alınırken, Ramazan Üzüm'ün de aldığı odun darbesiyle eli kesildi.

Milli takım antrenörü Hasan Arı'nın telefonu üzerine olay yerine gelen polis, öfkeli kalabalığı ancak havaya ateş açarak dağıtabildi. Polis, daha sonra kampıkoruma altına aldı. Milli takım antrenörlerinin, ertesi gün polise giderek şikayetçi olduğu, olaylara karıştığı belirlenen 20'den fazla gencin ifadelerinin alındığı ve olayın mahkemeye intikal ettiği öğrenildi. Elmadağ'da yaşanan olaydan sonra millilerin kamp çalışmasını Ahlatlıbel'deki Türk Güreş Vakfı Tesisleri'nde sürdürmeyi planladığı bildirildi. Öte yandan, milli takımın Antalya'daki kampı sırasında da antrenör Hüseyin İldem ile Ofo Otel'de görev yapan bir garson arasında kavga çıkmış ve Hüseyin İldem'in burnu kırılmıştı.

13.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Portekiz'e tepki

  Millî Takım kampına neden saldırıldı?

  Daum: Kupada favorim İtalya

  Aziz Yıldırım teşekkür etti

  Mavericks 2-0 öne geçti

  F.Bahçe'nin Scolari hayali söndü

  Brezilyalı taraftarlar Berlin'i işgal etti

  Bild, kupaya çamur sıçratmak istiyor

  İbrahim Akın evlendi

  Erdek'te Banvit şöleni

  Kâğıthane'de Mehmet Yılmaz başpehlivan

  TOFAŞ, yeniden Basketbol Birinci Ligine yükseldi

  Trabzon'da Çek Jun'a 3 Alman kulübu talip oldu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004