Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

“Finansal istikrar olmazsa olmaz”

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, finansal istikrarın, etkin para politikasının olmazsa olmaz şartı olduğunu söyledi. Finansal İstikrar ve Riskler Raporu’nun açıklanması dolayısıyla bankada düzenlediği basın toplantısında konuşan Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, finansal istikrarın, etkin para politikasının olmazsa olmaz şartı belirterek, ‘’Bankamız, gelişmeler karşısında finansal sistemin istikrarını sağlamak için gerekli tedbirleri almakta, finansal istikrara ilişkin değerlendirmeleri şeffaflık ilkesi doğrultusunda kamuoyu ile paylaşmakta ve finansal sisteme ilişkin kırılganlıklar ve riskler konusunda uyarıda bulunmaktadır’’ dedi.


Faiz endişesi piyasaları sarsıyor

Piyasalar, dün güne kötü bir başlangıç yaptı. AB müzakerelerinde yaşanan olumlu gelişmeler de piyasalar için yeterli olamadı.

Ekonomi büyüyecek, işsizlik azalmayacak

2007-2009 yıllarını kapsayan Orta Vadeli Program açıklandı. Devlet Planlama Teşkilâtı’nın hazırladığı ve Bakanlar Kurulu’nun da kabul ettiği Orta Vade


  İSO’dan sanayi forumu

İstanbul Sanayi Forumu, “Ekonomide Sürdürülebilir Büyüme İçin Yatırım ve Üretimin Önemi - Sorunlar ve Çözüm Arayışları’’ başlığı altında, İstanbul’da yapılacak.


  Sanayi üretimi yüzde 3.5 arttı

Türkiye’nin sanayi üretimi, bu yılın 1. döneminde (üç aylık), geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,5 oranında arttı. 2005 yılının aynı döneminde sanayi üretimi yüzde 6,1 artmıştı.


  Petrol talebi azalmaya başladı

Uluslararası Enerji Kurumu (UEK), petrol fiyatlarının yüksekliğinde, petrol talebinin yüksek olmasının çok az bir rol oynadığını bildirdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004