Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’den bir katliam daha

İsrail ordusuna ait bir uçaktan Gazze’ye fırlatılan füze 2’si çocuk 9 Filistinlinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. İsrail ordu yetkilisi, İsrail’e füze saldırısı düzenleme hazırlığında olduğunu iddia ettiği bir aracı vurduklarını söyledi. Görgü şahitleri Gazze’nin doğusundaki saldırıda en az 10 kişinin öldüğünü söylerken, Şifa Hastahanesi yetkilileri 9 Filistinlinin öldüğünü kaydetti. Yetkililer ölenler arasında iki de çocuğun bulunduğunu ifade etti. Aracın içindeki kişilerin ise İslâmî Cihat üyesi olduğu iddia edildi.


Irak’ta yine onlarca ölü

Irak’taki şiddet olaylarında onlarca kişi öldü. Irak’taki güvenlik kaynakları, başşehir Bağdat’ın Mansur semtinde pazar yerinde yola yerleştirilen bom

Hamaney’den işbirliği çağrısı

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Irak’taki Sünnî-Şiî geriliminin ortadan kaldırılması konusunda Suudi Arabistan ile işbirliği yapılması çağr


  20. kamikaze saldırıya yetişememiş

El Kaide terör örgütü, 2004’te ölen bir Suudi militanın ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen saldırıların 20. kamikaze pilotu olarak görevlendirildiğini bildirdi.


  Filistin'de kargaşa

Filistin’de, iktidardaki Hamas ile Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a bağlı El Fetih arasındaki silahlı çatışmalar giderek artıyor.


  İngiltere Karadağ'ı tanıdı

İngiltere, Karadağ’ı bağımsız ve egemen devlet olarak resmen tanıdı. İngiltere Dışişleri Bakanı Margaret Beckett, “Başbakan Tony Blair ve ben, Karadağ’daki muadillerimize, Karadağ’ı egemen ve bağımsız bir ülke olarak resmen tanıdığımızı yazılı olarak ilettik’’ açıklamasında bulundu.


  Guantanamo kapatılsın

BM İnsan Hakları Örgütü, Guantanamo kampının kapatılmasını istedi.


  Saakaşvili Rusya'ya gitti

Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Rusya’ya gitti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004