Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Medeniyetler san’atla buluşur

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın (BKSTV) koordinasyonunda düzenlediği 45. Uluslararası Bursa Festivali, senfoni konseriyle başladı. Yaklaşık 2 bin 500 sanatseverin aralıklı yağan yağmura rağmen ilgiyle izlediği konserin sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı.



Küçük mucitlerden büyük projeler

Gönüllü Eğitimciler Derneği ve Türk Patent Enstitüsü (TPE) işbirliğinde düzenlenen ve Ankara’daki ilköğretim okulları arasında düzenlenen “Göster Kendini Tasarım ve Buluş Yarışması” sonuçlandı.



Altın Koza’ya 1 milyon 130 bin YTL harcandı

Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Koza Kültür Sanat ve Turizm Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Acevit, 5-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘’13. Altın Koza Film, Kültür ve Sanat Festivali’’ etkinliklerinin, yerel ve ulusal medyanın katkılarıyla Türkiye genelinde yankılandığını söyledi. Acevit, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda düzenlediği basın toplantısında, festivali değerlendirdi.



Malatya’daki tarihî konak restore ediliyor

Malatya’nın tarihi konaklarından İstanbulluoğlu Konağı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından sahiplerinden satın alınarak restorasyon için çalışmalara başlandı.



“Tiyatro Her Yerde”ye ödül

Devlet Tiyatroları’nın ‘’Tiyatro Her Yerde’’ kampanyası, Reklamcılar Derneği’nce düzenlenen ‘’18. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’’nda başarı ödülü aldı.



Zafer

Zafer’in Haziran sayısı çıktı. “Gençlik ve İnanç Krizi” kapağıyla çıkan dergide, “Y Kuşağının Özgürlük Esareti”, “Ömer Sevinçgül ile Gençler Üzerine Söyleşi”, “Yaratılış Gerçeği ve Peygamber Nuru”, “Ne Gözden Iraksın, Ne Gönülden Uzaksın” başlıkları dikkat çekiyor.



Somuncu Baba

Somuncu Baba’nın Haziran sayısı iki büyük Hak Dostuna adanmış : 14. yüzyıl erenlerinden Somuncu Baba Hazretleri ve 20. yüzyılı aydınlatan Es Seyyid Osman Hulusi Efendi… Prof. Dr. Ali Akpınar; “Kur’ân adamı, Kur’ân’ı çokça okuyan, onu doğru anlayan, onunla dolan ve onu hayatında yaşayan kimsedir. Zira Kur’ân, gönül adamlarını inşa etmek ve onları çoğaltmak için gelmiştir” diyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004