Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hidayet: Millî Takım kapısı bana kapandı

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, (A) Milli Basketbol Takımı'nın, dünya şampiyonası için, Temmuz ayında başlayacak hazırlık kampına, sakatlığının tedavisi nedeniyle daha sonra katılmak istemesi konusunda yaşanan gelişmelere açıklık getirdi. Hidayet, Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında, konuyla ilgili son günlerde medyada yer alan haberlerin farklı noktalara gittiğini ve bu nedenle açıklama yapma gereği duyduğunu ifade etti.


Türkler Almanya'yı tutuyor

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayınlanan ''B.Z'' gazetesi, Berlin'de yaşayan Türkler'in, Dünya Kupası finallerinden dolayı kendilerini daha önce hiss

Ahmet Dursun Şekerspor'da

İkinci Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor, Sergen Yalçın'ın ardından yine Beşiktaş'tan Ahmet Dursun'u renklerine bağladı.


  Dr. Sadık Ahmet adına turnuva

Bu yıl Almanya'nın Feuchtwangen şehrinde Feuchtwangen Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma Derneği'nin evsahipliğinde 12.si gerçekleşti.


  Brezilya ve İngiltere taraftarını Yeşim giydiriyor

Nike'ın stratejik üretim ortağı olan Yeşim Tekstil'in, 2006 Dünya Kupası'nda oynayan Brezilya ve İngiltere Milli takımlarının taraftar formalarını hazırladığı bildirildi.


  Kayserispor'da Yordanov gönderiliyor

Yabancı futbolcu sayısı 7'ye ulaşan Kayserispor'da, teknik heyetin yönetime sunduğu raporda Yordanov'un gönderilmesini istediği belirtildi.


  İtalyan taraftarlar sokakta sabahladı

Almanya'nın Hannover kentinde oynanan İtalya Gana maçı sonrası sokaklara dökülen İtalyan taraftarlar, 2-0'lık galibiyetin sevincini yaşadılar.


  Maradona'dan moral ziyareti

Arjantin Milli Takımı'nın efsane futbolcularından Diego Armando Maradona, milli takım kampını ziyaret ederek, 2006 Dünya Kupası grup maçlarına Fildişi Sahilleri galibiyeti ile başlayan milli oyuncuları tebrik etti.


  Daum: Türkler yurtseverlikte fanatik

Fenerbahçe'den ayrılan teknik direktör Christoph Daum, yurtseverlik konusunda Almanya'daki gelişmelerin Türkiye'de olduğundan daha iyi olduğunu söyledi.


  Ünlü kaleci Zenga Antep'e hoca oluyor

Süper Lige güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Gaziantepspor'da, yeni sezonda takımı İtalyanların ünlü eski kalecisi Walter Zenga çalıştıracak.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004