Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî Takıma müjde

FİFA, A Milli Takım'a, İsviçre maçı sonrası verdiği 6 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını 3 maça indirdi. Emre Belözoğlu'na verilen 6 maçlık ceza da 4 maça indirildi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Dünya Kupası elemelerinde İsviçre ile yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'ye verilen 6 maçlık tarafsız sahada oynama cezasını 3 maça indirdi. Futbol federasyonunun Türkiye'ye verilen cezayla ilgili FIFA Tahkim Kuruluna yaptığı yeniden değerlendirme başvurusunu görüşen kurul, Türkiye'nin önceki kararla aldığı evinde oynayacağı 6 resmi maçın tarafsız sahada ve kapalı kapılar arkasında oynaması cezasını fazla bularak cezayı 3 maça indirdi. Ancak, Türkiye'nin tarafsız sahada yapacağı bu üç maçta veya milli takımın yapacağı resmi olmayan maçlarda da olay meydana gelmesi durumunda eski cezanın aynen geçerli olacağı kaydedildi. Takhim kurulu ayrıca milli futbolcu Emre Belözoğlu ve İsviçreli Benjamin Huggel'in 6 maçlık cezasını da 4 maça çekti. FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan habere göre futbol federasyonunun ve her iki futbolcunun da tüm spor kamuoyundan açıkça özür dilemesinin ceza indirimine gidilmesinde etkili olduğu duyuruldu.

Daha önceki kararda Türkiye evinde yapacağı 6 resmi maçı sınırlarından 500 kilometreden uzakta tarafsız sahada ve seyircisiz oynayacak, Emre Belözoğlu ise 6 resmi karşılaşmada forma giyemeyecekti.

25.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî Takıma müjde

  Kongrede Şen gerginliği

  Kupada Avrupa üstünlüğü

  Serkan: İspanya'da başardım

  "Yılın Golü" Karan'dan

  "Medya Futbol Cup"Ankara'da başlıyor

  Grekocular 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz aldı

  Gazi Koşusu start alıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004