Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kongrede Şen gerginliği

Fenerbahçe Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısında, bir grubun eski başkan Ali Şen'in konuşmasına gösterdiği tepki gerginliğe neden oldu.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongrede, Konge Başkanlık Divanından söz alarak kürsüye çıkan Ali Şen konuşmasına başladığı sırada, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ve çevresindeki bazı kişilerin tepkisiyle karşılaştı.

Ali Şen'e, konuşmasının başında, Aziz Yıldırım'a kulüpte yaptığı ziyareti kastederek, ''Doğruyu söyle başkan mı davet etti, sen mi geldin?'', ''Genel kurula saygısı olmayana bizim de saygımız olmaz'' şeklinde sözler söyleyen Aziz Yılmaz'a yanındaki bir kişi de katılarak, Şen'e hitaben ''10 yıldır neredeydin?'' diye bağırdı.

Bir anda gerilen ortamın sakınleşmesini önce oturduğu yerden bekleyen kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve ikinci başkan Nihat Özdemir, yerlerinden kalkarak Aziz Yılmaz'ın yanına geldi. Yılmaz'a, sert çıkarak ''Fenerbahçe kongresine yakışmıyor. Ayıp ediyorsunuz'' şeklinde konuşan Yıldırım, gerginliği yatıştırdı. Bunun üzerine Aziz Yılmaz ve çevresindeki tepkili kişiler kongrenin yapıldığı salondan ayrıdı.

Bu arada gerginlik sırasında, Aziz Yılmaz'a tepki gösteren bir kongre üyesiyle, Yılmaz'ın oğlu Ferruh arasında atışma yaşandı. Salondan ayrıldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Aziz Yılmaz, sinirlerine hakim olamadığını kaydederek, yaptığı çıkış nedeniyle herkesten özür diledi. Ali Şen'in sürekli genel kurula saygısızlık yaptığını ve genel kurulu yok saydığını savunan Yılmaz, eski başkan hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Ali Şen, Aziz Yılmaz'ın kendisine yönelik çıkışıyla ilgili olarak, ''Kongre gerekli cevabı verdi'' dedi. Ali Şen, Aziz Yıldırım'a, spor komuoyunda saldırıların devam edeceğini, ancak hep birlikte bunlara karşı koyacaklarını kaydetti. 100. yıldaki şampiyonluğun her zamankinden çok daha önemli olduğunu vurgulayan Şen, '' Sayın başkana bundan sonra gelecek hücumlarda bizler göğsümüzü gereceğiz. Yapılacak küfürlerde, hakaretlerde önünde biz de varız'' diye konuştu.

25.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî Takıma müjde

  Kongrede Şen gerginliği

  Kupada Avrupa üstünlüğü

  Serkan: İspanya'da başardım

  "Yılın Golü" Karan'dan

  "Medya Futbol Cup"Ankara'da başlıyor

  Grekocular 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz aldı

  Gazi Koşusu start alıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004