Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serkan: İspanya'da başardım

İspanya'nın TAU Ceramica takımında forma giyen basketbolcumuz Serkan Erdoğan, "İspanya'da hem insani açıdan, hem de sportif açıdan kötü olsaydım iki Türk oyuncu buraya gelir miydi?" diye sordu.

İspanya'nın TAU Ceramica takımında forma giyen ve ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Türk basketbolcu Serkan Erdoğan, birilerinin Türk oyuncuların kalitesini göstermesi gerektiğini belirterek, ''Bunu ben başardım'' dedi. Serkan, son dönemde İspanyol kulüplerinin Türk oyunculara olan ilgisi konusunda, ''İspanya'da hem insani açıdan, hem de sportif açıdan kötü olsaydım iki Türk oyuncu buraya gelir miydi ? Birilerinin Türk oyuncuların ne kadar iyi olduğunu göstermesi gerekiyordu. Bunu ben başardım'' dedi.

Tecrübeli oyuncu, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Kerem Tunçeri'nin yanı sıra, kendi takımına gelmesi gündemde olan Kaya Peker'in çok başarılı oyuncular olduğunu ifade ederek, ''Her ikisi de İspanya'da oynamayı hak ediyor. Birçok Türk oyuncu bunu hak ediyor. İnşallah daha çok Türk basketbolcu buraya gelir'' şeklinde konuştu.

Kaya'nın TAU Ceramica takımına transfer olması halinde kendisinden dolayı avantajlı olacağını kaydeden lejyoner oyuncu, ''İspanyolca konuşuyorum ve takımı çok iyi tanıyorum. Buranın basketbol kültürünü çok iyi biliyorum'' dedi. Sakatlığı nedeniyle Milli Takım'a gelip gelmeyeceği belli olmayan Serkan, geçen sezondan kalan sakatlığı nedeniyle ameliyat olmasına gerek olmadığını söyledi.

25.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Millî Takıma müjde

  Kongrede Şen gerginliği

  Kupada Avrupa üstünlüğü

  Serkan: İspanya'da başardım

  "Yılın Golü" Karan'dan

  "Medya Futbol Cup"Ankara'da başlıyor

  Grekocular 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz aldı

  Gazi Koşusu start alıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004