Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush’a Guantanamo darbesi

Yüksek Amerikan Mahkemesinin, Guantanamo’daki olağanüstü mahkemeleri hükümsüz ilân etmesi, insan hakları örgütleri ve Avrupa Konseyince memnuniyetle karşılandı. ABD’deki insan hakları örgütleri, Yüksek Mahkemenin kararını, ‘’hukuk devletinin zaferi’’ olarak değerlendirip, ‘’George Bush yönetimine indirilen darbe’’ olarak nitelendirdiler.


İnsanî kriz uyarısı

BM Acil Yardım Koordinatörü Jan Egeland, 1 milyon 400 bin kişinin yaşadığı ve nüfusun yarısını çocukların oluşturduğu Gazze’de 3 gün içinde insanî kri

HAMAS, İsrailli askeri şartlı serbest bırakacak

Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, Hamas’ın rehin alınan İsrailli askerin şartlı serbest bırakılmasını kabul ettiğini, ancak İsrail’in öne sürülen şa


  Mezarlıkta sıcak çatışma

İsrail askerleri, Batı Şeria’daki Filistin kentlerinden Nablus’taki şehir mezarlığında Filistinli silâhlı gruplarla çatışmaya girdi, 2 Filistinli öldü.


  Haniye: Müslüman ülkelerle temas halindeyiz

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la önceki gece uzun bir telefon görüşmesi yaptığını söyledi.


  İran’dan İsrail’e kınama

İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, İsrail’in Gazze operasyonunu kınadı.


  Gül ile Rice derin konuları konuşacak

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Adam Ereli, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün gelecek hafta Washington’a yapacağı ziyarette, ‘’iki stratejik ortak’’ olarak ABD ve Türkiye’nin bir dizi konuyu ele alacağını kaydetti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004